King ontzorgt voor 100% focus

Het succes van organisaties is sterk afhankelijk van haar medewerkers: van mensen die toegewijd aan het werk gaan, die doen waar ze goed in zijn. Daar moeten ze echter wél in gefaciliteerd worden. En dat is precies de kracht van King: door u  te ontzorgen en secundaire processen te optimaliseren, scheppen wij voor u de voorwaarden om u 100% kunnen focussen op het primaire proces. Want dáár maakt u het verschil.

Partner in facilitaire en medische oplossingen

King is uw partner in totaaloplossingen voor de facilitaire en medische wereld, in de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, industrie en overheid. Wij bieden een compleet facilitair én medisch assortiment met meer dan 50.000 artikelen, afgestemde IT-oplossingen, fijnmazige logistiek, scherpe tarieven én service tot in de voorraadkast. En we zetten graag de extra stap met innovatieve en geïntegreerde oplossingen, uiteraard op maat voor uw organisatie. Zo vergroten we de efficiëntie en halen we onnodige kosten uit de keten.

Als vooraanstaand partner investeert King continue in kwaliteit, innovaties en duurzaamheid. King is voorbereid op de toekomst met een uitgebreid MVO-programma, het nieuwe logistieke centrum van meer dan 14.000 m2, volledige certificeringen en één van de grootste cleanrooms van Nederland.

Hier kunt u op vertrouwen

King maakt het verschil

Energie en positiviteit zit in het DNA van onze medewerkers, want zij maken het verschil naar onze klanten.

We investeren al ruim 80 jaar in onze 160 ambitieuze professionals met ondernemende mindset, middels opleidingen, trainingen en waardering. Ons doel is om elke dag weer uw verwachtingen te overtreffen zodat u én uw klanten niets te kort komen. Want dan is pas echt #Allesgeregeld.

Neem contact op

Onderdeel van Bunzl

King is 100% dochter van Bunzl Plc, een beursgenoteerde organisatie die op maat gemaakte oplossingen aanbiedt over de hele wereld.

Dat doet zij met meer dan 600 locaties in 31 landen, verspreid over 5 continenten. Als internationaal dienstverlener ondersteunt Bunzl haar klanten met een enorme variëteit aan kwalitatief hoogwaardige producten die essentieel zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Onze merken

Bij King heeft u keuze uit meer dan 50.000 producten. Dit zijn producten van zowel A-merkleveranciers als producten van ons eigen label PrimeSource.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u bij ons terecht voor onder andere hygiëne en medische artikelen van Tork, Kimberly-Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, sfeervolle tafelaankleding van Duni en Tork, afvalsystemen van EasyBin en Rubbermaid, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van SECA en 3M.

FAQ items aan het laden...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.