Expert in totaaloplossingen

Efficiënter werken, inkoop- en logistieke processen optimaliseren, kosten reduceren of verduurzamen. Uw organisatie heeft met allerlei uitdagingen te maken. King biedt een totaaloplossing. Op maat.

Partner in medische en facilitaire oplossingen

King is dé partner in totaaloplossingen voor de medische en facilitaire wereld. In de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, industrie en overheid. Dat merk je aan alles. Met een uitgebreid medisch én facilitair assortiment van meer dan 50.000 artikelen, afgestemde IT-oplossingen, fijnmazige logistiek, scherpe tarieven én service tot in de voorraadkast. Met innovatieve outsourcingsoplossingen waar we uw organisatie volledig mee ontzorgen. King als het verlengde van uw organisatie, zodat u zich kunt focussen op de core business.

Als vooraanstaand partner investeert King continue in kwaliteit, innovaties en duurzaamheid. King is voorbereid op de toekomst met een uitgebreid MVO-programma, het nieuwe logistieke centrum van meer dan 14.000 m2, volledige certificeringen en één van de grootste cleanrooms van Nederland. #Allesgeregeld

King maakt het verschil

Energie en positiviteit zit in het DNA van onze medewerkers, want zij maken het verschil naar onze klanten.

We investeren al ruim 80 jaar in onze 160 ambitieuze professionals met ondernemende minsdset, middels opleidingen, trainingen en waardering. Ons doel is om elke dag weer uw verwachtingen te overtreffen zodat u én uw klanten niets te kort komen. Want dan is pas echt #Allesgeregeld.

Neem contact op

Onderdeel van Bunzl

Vanaf juni 2019 is ook D-Care gevestigd op de locatie in Tiel. King en D-Care vormen samen een krachtige samenwerking op medisch en facilitair gebied.

King/D-Care zijn onderdeel van Bunzl Plc, de specialist op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Met een eigen inkoopkantoor in Shanghai is onze moederorganisatie Bunzl een internationale speler van formaat. Onze schaalgrootte en bestelvolumes vertalen zich naar een sterke internationale inkoopkracht, waar u op lokaal niveau de vruchten van plukt.

Onze merken

Bij King heeft u keuze uit meer dan 50.000 producten. Dit zijn producten van zowel A-merkleveranciers als producten van ons eigen label PrimeSource.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u bij ons terecht voor onder andere hygiëne en medische artikelen van Tork, Kimberly-Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, sfeervolle tafelaankleding van Duni en Tork, afvalsystemen van EasyBin en Rubbermaid, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van SECA en 3M.

FAQ items aan het laden...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl