King zorgt.

King zorgt voor alles wat je achter de schermen nodig hebt om je volledig te kunnen richten op je werk. Of dat nu in de zorg, het onderwijs, een corporate organisatie of bij een overheidsinstantie is. Voor al deze mensen geldt dat tijd een groot goed is. Want de tijd die ze niet in de aandacht voor hun werk kunnen stoppen, gaat ten koste van de mensen die die aandacht zo nodig hebben.

 

King zorgt. Voor meer handen aan het bed, voor de ogen in de aula, voor de zaken achter de business en voor de helpende hand in de wereld.

Partner in facilitaire en medische oplossingen

King biedt een compleet facilitair en medisch assortiment van meer dan 30.000 producten. Met innovaties als digitalisering, (big)data en applicaties, optimaliseert King secundaire bedrijfsprocessen en zorgt daarmee dat je nooit misgrijpt. Want met die slimme voorraad- en datasystemen krijg je altijd alles op maat én op tijd geleverd. En dat is natuurlijk efficiënt voor de voorraad én voor de kosten.

King zorgt ook voor de toekomst. Met een uitgebreid MVO-programma, een nieuw logistiek centrum van meer dan 14.000 m2, volledige certificeringen en één van de grootste cleanrooms van Nederland.

King zorgt en maakt het verschil

Uiteraard zorgt King voor jou, maar ook voor iedereen die bij King werkt. Bij al die 160 ambitieuze professionals zitten energie en positiviteit in het DNA. En daarmee maken ze elke dag het verschil voor jou als klant.

Al ruim 80 jaar investeert King in al die ondernemende medewerkers. Want investeren is ook zorgen. Met trainingen, opleidingen, en heel belangrijk: waardering. Zo zorgt King dat de verwachting van elke klant altijd wordt overtroffen. 

over-king
onderdeel-van-bunzl-King

Onderdeel van Bunzl

King is 100% dochter van Bunzl plc. Verspreid over 5 continenten, met meer dan 600 locaties in 31 landen, biedt deze beursgenoteerde organisatie over de hele wereld op maat gemaakte oplossingen aan.

Bunzl ondersteunt klanten met een groot en variërend aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten die essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsprocessen.

Onze merken

Bij King heb je keuze uit een groot assortiment producten van zowel A-merken als van onze eigen merken PrimeSource en Verive. Als merkonafhankelijke leverancier adviseert King je altijd in de juiste producten. Of het nu gaat om een A-merk van één van de partners of om het private label PrimeSource.

King heeft partnerships met diverse A-merkleveranciers. Zo kun je altijd terecht voor onder andere hygiëne en medische artikelen van Tork, Kimberly-Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, tafelaankleding van Duni en Tork, afvalsystemen van EasyBin en Rubbermaid, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van SECA en 3M.