Verive
Eigen merk

Wij willen ‘duurzaamheid’ eenvoudig, betaalbaar en toegankelijk maken en dat doen we met ons eigen merk Verive.

Ons team van duurzaamheidsexperts staat klaar om naar jouw uitdagingen te luisteren. Zij geven je advies op maat en helpen je om je ambities op het gebied van duurzaamheid te realiseren.

King Zorgt. Voor duurzame oplossingen

Bij King begrijpen we dat de duurzaamheid van een product niet alleen aan het begin van de supply chain wordt bepaald. Duurzaamheid vereist echt een holistische benadering en volledig begrip van de levenscyclus van producten.

We verplichten ons dan ook om je niet alleen gerust te stellen over de grondstof van producten, maar ook om hun end-of-life (einde van de levensduur) volledig te begrijpen en te communiceren. De Verive-producten herbruikbaarrecyclebaar of composteerbaar en hebben ze de juiste certificeringen om dit te garanderen.

Herbruikbaar

Herbruikbare bekers zijn gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn voor meervoudig gebruik en een langere levensduur. ‘Herbruikbaar’ betekent dat de bekers speciaal zijn ontworpen voor hergebruik zonder daarbij afbreuk te doen aan hun beschermende functies.

Als wij een Verive-product aanmerken als herbruikbaar, betekent dit dat je het artikel kan wassen en hergebruiken. We geven daarbij ook aan hoe vaak je het artikel gemiddeld kunt hergebruiken. Zo krijg je inzicht in de levensduur van het product.

Recyclebaar

Ben je op zoek naar disposables van gerecycled materiaal in het kader van jouw duurzaamheidsbeleid? Gerecyclede producten zijn namelijk een mooie manier om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Staat er bij een Verive-product dat het recyclebaar is, dan kun je er zeker van zijn dat dit item volledig gerecycled kan worden in reguliere afvalmanagementsystemen. Omdat deze systemen per regio kunnen verschillen, is het verstandig om met je afvalverwerker te overleggen welke afvalmanagementsystemen voor jouw regio van toepassing zijn. Onze recyclebare producten passen in de meest gangbare systemen. 

Composteerbaar

Wij vinden het belangrijk onze klanten te ondersteunen in het verduurzamingsproces. Daarom bieden we alternatieven die bijdragen aan een verantwoord duurzaamheidsbeleid. Ons assortiment composteerbare (compostable) producten is hier een goed voorbeeld van.

Ons assortiment composteerbare producten is altijd voorzien van de juiste certificering om deze claim te ondersteunen. In dit geval dragen onze Verive-producten de EN13432-certificering. Dat betekent dat onze producten composteerbaar zijn in industriële composteersystemen.

Verive 360

Circulair systeem voor herbruikbare verpakkingen

Verive 360 is er om de systeemtransitie te vereenvoudigen en te stroomlijnen, waardoor de overstap naar herbruikbare materialen zo eenvoudig mogelijk wordt. Door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen heb jij het gebruik van herbruikbare verpakkingen zo onder de knie. En dat kan ook nog eens volledige in een stijl, passend bij jou organisatie. 

Stap 1: Personaliseer jouw beker!

Wil je de koffiebekers helemaal personaliseren naar eigen wens? Dat kan! De producten van Verive kunnen worden voorzien van een eigen logo of branding.

Naast de standaard beige of zwarte kleur zijn de Verive reusable bekers op aanvraag verkrijgbaar in diverse kleuren. Afdrukken kan in full colour: tot 4 kleuren. Ook kunnen de bekers worden voorzien van een barcode. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Stap 2: Zorg voor inzamelbakken

Om circulair aan de slag te gaan met de Verive bekers leveren wij ook de bijbehorende inzamelbakken. Zo verzamel je gemakkelijk binnen jouw organisatie de bekers zodat ze gewassen kunnen worden.

We bieden een brede range van verzamelbakken voor het inzamelen van onze herbruikbare cups of blikjes. Net als de bekers zijn de afvalbakken te personaliseren met eigen kleuren, logo’s en huisstijl. Neem contact op om alle opties te bespreken. 

Stap 3: Rinse Aid voor goed drogen

Bij de keuze voor de duurzame en herbruikbare materialen van Verive hoort ook de juiste vaatwas behandeling. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Heeft jullie organisatie de vaatwas in eigen beheer? Dan kan de Rinse Aid van PrimeSource een uitkomst bieden. Doordat de bekers snel afkoelen na het wassen drogen ze van nature minder snel. Het juiste Rinse Aid spoelglansmiddel ondersteunt voor een optimaal droogproces.

King Zorgt. Voor een soepele overstap

King ondersteunt haar klanten graag bij het verduurzamen van het assortiment.  Daar is wel maatwerk en verder onderzoek voor nodig. Het één op één vervangen van producten gemaakt uit fossiele grondstoffen naar producten uit duurzame of hernieuwbare bronnen is snel gerealiseerd. In de praktijk kan dit echter betekenen dat dit geen werkbare oplossing is. Daarom kijken wij binnen jouw bedrijfsprocessen naar passende duurzame én werkbare opties.

 

Maak vandaag nog een afspraak om klaar te zijn voor 2024! 

Het laatste nieuws

Nieuwsgierig naar ons Verive assortiment?

king-facilitaire-medische-oplossingen