PrimeSource Exclusief merk

PrimeSource biedt hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneproducten voor vaatwas, gebouw, keuken en sanitair.

Een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan vaatwas- en naglansmiddelen.

De oplossingen van PrimeSource voor frisse en schone ruimtes. Stralend schoon gebouw, de juiste uitstraling

Complete oplossingen voor de optimale hygiëne van sanitaire ruimtes. Hygiënisch en makkelijk in gebruik

Met de oplossingen van PrimeSource voor keukenonderhoud houd je efficiënt en overzichtelijk de keuken schoon.

De kunst van hygiënisch schoon

Van een schone vaat tot het reinigen van de vloer, met PrimeSource kies je voor onze vier zekerheden.

  • Compleet assortiment, duidelijke herkenning. Met PrimeSource krijg je toegang tot een overzichtelijk assortiment met een duidelijke kleurcodering, waardoor je eenvoudig de juiste keuze maakt.
  • Een gestandaardiseerd en moeiteloos reinigingsproces. Met PrimeSource behoudt jouw bedrijf altijd een professionele uitstraling.
  • Een milieubewuste keuze. Maak een groene keuze met PrimeSource, waar onze milieuvriendelijke producten niet alleen effectief zijn, maar ook de impact op de planeet minimaliseren.
  • Persoonlijke ondersteuning en advies. Onze experts staan klaar met producttrainingen, ergonomische oplossingen en advies op maat, zodat jouw team veilig en efficiënt kan werken.

PrimeSource Vaatwas

Effectieve reiniging voor een perfect schone vaat

Een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan vaatwas- en naglansmiddelen zorgt voor een vanzelfsprekend schone vaat. Met de producten van PrimeSource in combinatie met Smart liquid is vaatwassen intelligent en duurzaam.

Smart liquid concept

In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid en efficiëntie, biedt King een innovatief concept voor vaatwassen dat niet alleen vlekkeloze resultaten belooft, maar ook de ecologische voetafdruk verkleint. Ontdek hoe Ron van Zoelen, productmanager facilitair bij King, het Smart Liquid Concept toelicht en zijn visie deelt op deze innovatie.

Meer weten over het Smart Liquid Concept?

Maak vrijblijvend een afspraak met Ron van Zoelen, cleaning & hygiene specialist King Nederland.

PrimeSource Gebouwonderhoud

Stralend schoon gebouw, de juiste uitstraling

Een gebouw is een belangrijk visitekaartje van de organisatie. Bij binnenkomst wordt direct een eerste indruk gevormd. Een schone omgeving geeft de bezoeker en de medewerkers een goed gevoel. Met de oplossingen van PrimeSource zorgt King voor frisse en schone ruimtes.

Meer weten over gebouwonderhoud?

Maak vrijblijvend een afspraak met Ron van Zoelen, cleaning & hygiene specialist King Nederland.

PrimeSource Sanitaire voorzieningen

Hygiënisch en makkelijk in gebruik

Wij bieden complete oplossingen voor de optimale hygiëne van sanitaire ruimtes. Met de dispenserlijn van PrimeSource denken we met je mee.

PrimeSource Keukenhygiëne

Goede hygiëne is van cruciaal belang

Goede keukenhygiëne omvat vele aspecten van schoonmaken. Van het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en hulpmaterialen tot aan de aanwezigheid van werkplannen en schoonmaakschema’s. Al deze aspecten zijn noodzakelijk voor een schone professionele keuken. Met de oplossingen van PrimeSource voor keukenonderhoud houd je efficiënt en overzichtelijk de keuken schoon. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd.

Recycle Factory

Met de Recycle Factory bieden we onze klanten de mogelijkheid om lege kunststof verpakkingen retour te sturen, die we vervolgens hergebruiken of recyclen tot nieuwe verpakkingen. Deze gesloten recyclekringloop heeft enorme voordelen voor het milieu, met een CO2-reductie tot wel 74%!

PrimeSource concept | Een totaaloplossings

Samen met onze partners bieden we een totaal oplossing voor Vaatwas, Gebouwonderhoud, Sanitair en keuken. Van chemie, hulpmaterialen tot aan service en onderhoud. King heeft alles in huis voor een perfect schone vaat, een stralend gebouw, schoon sanitair en schone keuken. 

Meer weten over onze totaaloplossingen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze Cleaning & Hygiëne specialist. 

PrimeSource brochure

Benieuwd naar ons volledige assortiment PrimeSource? Bekijk dan onze PrimeSource brochure

Productinformatie- en Veiligheidsbladen

Uiteraard zijn de schoonmaak- en hygiëneproducten voorzien van de benodigde productinformatiebladen, veiligheidsbladen. Raadpleeg hier de productinformatiebladen. En vindt hier de veiligheidsbladen

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze Cleaning & Hygiene specialist Ron van Zoelen. 

Ron van Zoelen

06-51805412
Cleaning & Hygiene specialist