Overheid-King-facilitaire-producten

King zorgt.
Voor de helpende hand in de wereld.

Werk je bij een overheidsorganisatie of -instelling, dan staat het helpen van mensen voorop. Of je nu achter de balie van een gemeentelijke instantie of als soldaat in het buitenland werkt. King zorgt dat jij je aandacht volledig kunt richten op die hulp.

King-zorgt-overheid

Partner van de overheid

King is de partner die ondersteunt bij het optimaliseren van de secundaire bedrijfsprocessen. Zo zorgt King voor het efficiënt en duurzaam inkopen van alle facilitaire producten die dagelijks nodig zijn voor het werk van alle mensen bij onder andere het ministerie van defensie en justitie, politie, brandweer, gemeenten en onderwijsinstellingen. Daarnaast biedt King organisaties ondersteuning en advies op het gebied van duurzaamheid. Bekijk onze brochure hier.

 

Tenders en aanbestedingen

Naast specialist in facilitaire producten is King ruim bekend met de processen voor tenders en aanbestedingen. Ook dan zorgt King voor ondersteuning zodat jij het beste met de beste oplossing kunt komen. 

Totaalleverancier

Met slimme voorraad- en datasystemen zorgt King dat er altijd aan de randvoorwaarden wordt voldaan. Van plastic zakken tot koffiebekers en suikerzakjes, en van draagtassen tot tissues en schoonmaakmiddelen. King weet hoeveel er nodig is en wanneer het moet worden aangevuld. Bovendien adviseert King bij de verduurzaming van facilitaire verbruiksartikelen en inkoop- en logistieke processen.

overheid-coa-King-zorgt

King zorgt voor...

“King kent het COA, snapt hoe wij werken en weet precies wat we nodig hebben.”

King is partner van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) en levert voor de tientallen locaties alle schoonmaakmiddelen en -materialen. En volgens Klaas Pasterkamp, centraal contractbeheerder bij het COA, is dat partnership een grote toegevoegde waarde.

Believe

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen: twee termen die niet meer te denken zijn. Ook King neemt verantwoordelijkheid om de impact op mens en milieu zo veel mogelijk te beperken.

Believe is het maatschappelijk verantwoorde beleid van King en moederbedrijf Bunzl plc. Believe is opgebouwd uit vijf verschillende pijlers die allemaal te maken hebben met duurzaamheid, sociale gelijkheid en het verminderen van de impact op het milieu. Daarom biedt King een duurzaam assortiment, zoekt en ontwikkelt het duurzame relaties met ketenpartners en zijn de arbeidsomstandigheden van buitenlandse fabrikanten en de ‘happiness’ van alle medewerkers belangrijk. King helpt ook de overheid graag verder met het behalen van haar duurzame doelstellingen.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag voor jouw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Amber_Lubbers-King-overheid

Amber Lubbers

Contractmanager Overheid