Tenders en aanbestedingen

Wilt u een tender of aanbesteding uitschrijven, maar weet u niet waar te beginnen? We helpen u graag op weg om te komen tot de juiste aanvraag.

Advies en ondersteuning

Een tender, of een aanbesteding, is een procedure waarbij een opdrachtgever door middel van inschrijving tracht een product of dienst af nemen, tegen de beste voorwaarden. Prijs en kwaliteit zijn daarbij de belangrijkste factoren. Op basis van criteria, wensen en eisen worden de producten of diensten met elkaar vergeleken en wordt bepaald wat het beste aansluit bij de vraag. De deelnemende bedrijven (Inschrijvers) maken hiertoe een offerte, meestal binnen een standaard format. Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarna beraadt de opdrachtgever zich op de inschrijvingen en vervolgens wordt besloten, op basis van de gecommuniceerde criteria, aan welke organisatie de opdracht wordt gegund.

Aanbestedingen

Om te komen tot een goede tender die resulteert in passende offertes die aansluiten bij de eisen en wensen vanuit uw interne organisatie, is een duidelijk en passende offerte-aanvraag noodzakelijk.

Duidelijke productspecificaties, eenduidige eisen m.b.t. dienstverlening en een correct, volledig prijzenblad zorgen voor een overzichtelijk en eerlijk vergelijk tussen inschrijvers. Vanuit King denken wij hier graag vrijblijvend in mee. Wij ondersteunen met standaardformats en geven advies op gebied van eisen, productspecificaties en dataverzameling tijdens een officiële marktconsultatie, marktverkenning of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tenders-en-aanbestedingen-King
Tenders-en-aanbestedingen-King

Wat kan King voor u betekenen?

King is onderdeel van het wereldwijde Bunzl. Door wereldwijde inkoop, zijn wij in staat de beste prijzen en voorwaarden te verkrijgen.

King in uw tender of aanbesteding betrekken is dus een goede keuze. Naast ons uitgebreide assortiment en goede prijsstelling, zijn wij met onze leveringsgraad aantoonbaar een betrouwbare partner. Wij denken mee in oplossingen en zullen het in een tender of aanbesteding niet nalaten de juiste vragen te stellen om te komen tot de beste oplossingen voor de klant.

Meer weten

Heb je vragen over tenders en aanbestedingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ellen Provoost

Tendermanager