Tenders en aanbestedingen

Wilt u een tender of aanbesteding uitschrijven, maar weet u niet waar te beginnen? We helpen u graag op weg om te komen tot de juiste aanvraag. Wij houden de tender- en aanbestedingskalenders nauwlettend in de gaten. Wij gaan aan de slag om te komen tot de beste resultaten.

Tenders

Een tender, of een aanbesteding, is een procedure waarbij een opdrachtgever door middel van inschrijving tracht een product of dienst af nemen, tegen de beste voorwaarden. Vaak is prijs of kwaliteit een belangrijke factor. Op basis van criteria, wensen en eisen worden de producten of diensten met elkaar vergeleken en wordt bepaald wat het beste aansluit bij de vraag. De deelnemende bedrijven maken hiertoe een offerte, meestal binnen een standaard format. Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarna beraadt de opdrachtgever zich op de inschrijvingen en vervolgens wordt besloten, op basis van de gecommuniceerde criteria, aan welke organisatie de opdracht wordt gegund.

Aanbestedingen

Een aanbesteding is feitelijk hetzelfde als een tender. In Nederland wordt het begrip ”tender” meestal gebruikt voor commerciële opdrachtgevers.

Met een aanbesteding wordt een opdracht van een overheidsorganisatie bedoeld. Een aanbesteding verloopt volgens voorgeschreven wettelijke procedures. Wij zijn ruim bekend met tenders en aanbestedingen. Hierbij werken we veel samen partners als Lexidus en leveranciers.

Wat kan King voor u betekenen?

King is onderdeel van het wereldwijde Bunzl. Door wereldwijde inkoop, zijn wij in staat de beste prijzen en voorwaarden te verkrijgen.

King in uw tender of aanbesteding betrekken is dus een goede keuze. Naast ons uitgebreide assortiment en goede prijsstelling, zijn wij met onze leveringsgraad aantoonbaar een betrouwbare partner. Wij denken mee in oplossingen en zullen het in een tender of aanbesteding niet nalaten de juiste vragen te stellen om te komen tot de beste oplossingen voor de klant.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.