onderwijs-king-facilitaire-producten

King zorgt.
Voor meer ogen
in de aula.

Werk je in het onderwijs, dan moet je elk moment scherp zijn. Niet alleen vóór de klas, maar juist ook daaromheen. Er zijn nogal wat randvoorwaarden om een school goed te laten draaien en daar heb je je aandacht bij nodig. King zorgt dat jij die aandacht volledig op je werk kunt richten.

onderwijs-king-facilitaire-producten

Partner in facilitaire producten

Met King heb je geen omkijken naar alle facilitaire producten die nodig zijn om je school draaiende te houden. King zorgt dat alles er altijd is en dat je nooit misgrijpt. Zo kun jij je ogen, en oren natuurlijk, gebruiken om alles in de aula, de gangen en de lokalen in de gaten te houden. Als partner van het onderwijs levert King de passende oplossingen die hiervoor nodig zijn. Bekijk onze brochure hier.

Onderwijs

King zorgt voor alle facilitaire producten die je nodig hebt in jouw onderwijsinstelling.

Met slimme voorraadsystemen weet King precies wat je nodig hebt, hoeveel en wanneer. En dat er heel wat doorheen gaat, dat weten de systemen ook. Met King heb je altijd alles op voorraad.

onderwijs-King-totaalleverancier

Eigen label en A-merken

Bij King heb je keuze uit een groot assortiment producten van zowel A-merken als van onze eigen merken PrimeSource en Verive

Als merkonafhankelijke leverancier adviseert King je altijd in de juiste producten. Of het nu gaat om een A-merk van één van de partners of om het private label PrimeSource. Het PrimeSource assortiment bestaat uit facilitaire disposables, verpakkingen, hulpmaterialen en dispensers. Allemaal producten van een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, én minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag voor jouw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eveline-king-onderwijs

Eveline van der Kwaak

Contractmanager

Gerard Bakker

Businessunit Manager Overheid, Onderwijs en Zakelijk