Ecolab-Leverancier-King

Ecolab

Bij King heeft u keuze uit verschillende leveranciers. Ecolab is een belangrijke partner voor King. Met innovatieve totaaloplossingen op het gebied van  keuken en gebouwreiniging staan we graag voor u klaar.

Ecolab en King

Ecolab is een vertrouwde partner voor bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services op het gebied van water, hygiëne en energietechnologie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen klanten in foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten van Ecolab om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en duurzaamheidsdoelstelling te behalen.

Ecolab is onderscheidend met haar servicemedewerkers. Elke uitdaging van elke klant is uniek. Daarom werken onze 27.000 buitendienstmedewerkers samen met klanten in hun gebouwen en bieden ze advies en service op maat. Onze experts hanteren een rigoureus proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologie toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten.

Achter elke buitendienstmedewerker zit een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen die ijverig werken om de uitdagingen van de klant aan te pakken, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen.

Vloerreiniger maxx magic2 Ecolab

Interieurreiniger alklanet

Vaatwasmiddel solid special

Vaatwasmiddel topmatic hero