zakelijk-king-facilitaire-producten

King zorgt.
Voor de zaken achter de business.

Werk je bij een commerciële organisatie, dan is ‘tijd is geld’ een bekende uitspraak. Facturabele uren en snelheid maken, met als doel: omzet. Je wilt dan niet onnodig tijd kwijt zijn aan het zorgen voor randzaken. King zorgt dat dat ook niet hoeft.

Partner in facilitaire producten

Met King heb je geen omkijken naar het optimaliseren van de secundaire bedrijfsprocessen. Want al lijken het misschien bijzaken, ze zijn indirect van groot belang voor het succes van jouw business. Als businesspartner weet King altijd precies wat je nodig hebt, wanneer en in welke hoeveelheid. Met King koop je al deze facilitaire producten op een efficiënte manier in. Efficiënt omdat King zorgt dat je nooit misgrijpt. En efficiënt als het om kosten gaat. Want uiteindelijk gaat het toch om die cijfers onderaan de streep. Bekijk onze brochure hier

Totaalleverancier

King zorgt dat je altijd alles op voorraad hebt.

Met innovaties zoals digitalisering, (big)data en applicaties, optimaliseert King secundaire bedrijfsprocessen. Want je wilt niet misgrijpen als het bijvoorbeeld gaat om koffiebekers, vuilniszakken, of kantoor- en schoonmaakartikelen. Met slimme voorraad- en datasystemen levert King passende oplossingen en krijg je altijd alles op maat én op tijd geleverd.

zakelijk-king-zorgt
zakelijk-king-zorgt

Draagcomfort

Om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te beperken, is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen absoluut noodzakelijk.

Naast optimale bescherming en veiligheid moeten persoonlijke beschermingsmiddelen ook voldoende comfort bieden. Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien het hygiëneniveau van de werkomgeving.

Eigen merk en A-merken

Bij King heb je keuze uit een groot assortiment producten van zowel A-merken als van onze eigen merken PrimeSource en Verive

Als merkonafhankelijke leverancier adviseert King je altijd in de juiste producten. Of het nu gaat om een A-merk van één van de partners of om het private label PrimeSource. Het PrimeSource assortiment bestaat uit kwalitatief hoge producten voor een betaalbare prijs. Bovendien is PrimeSource minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten.

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

king-facilitaire-medische-oplossingen