facilitaire_producten-king

Facilitaire producten

Facilitaire producten hebben wij in vele soorten, maten en bedrukkingen. King levert een compleet assortiment facilitaire verbruiksartikelen voor de gezondheidszorg, schoonmaak, overheid en industrie.

Afvalzakken en afvalbakken

King heeft een uitgebreid assortiment van afvalzakken en afvalbakken voor de professionele markt. Voor deskundig advies en hygiënisch afvalbeheer ben je bij King aan het juiste adres.

Milieubewuste afvalzakken

Wij bieden diverse soorten bewuste afvalzakken voor allerlei doeleinden. In het assortiment afvalzakken zijn zowel composteerbare als biobased varianten te verkrijgen. Het merendeel van de zakken die wij leveren zijn van gerecycled materiaal.

Afvalbakken
Iedere verblijfsruimte vraagt om een andere oplossing voor afval. Samen met jou kijken we naar welke afval- of hygiënebak het beste bij jouw organisatie past. Of het nu gaat om een keuken, patiëntenkamer, kantoor of centrale hal, King biedt een passende oplossing.

Afvalzakken en afvalbakken van King:

Cateringverpakkingen en maaltijdsystemen

De juiste verpakkingen en schalen zijn onmisbaar voor uw bedrijfskantine of restaurant. King levert deze producten daarom in alle soorten en maten. Elk met zijn eigen kenmerk: vierkant, rond, rechthoekig, hittebestendig, invriesbaar of magnetronbestendig.

Duurzame alternatieven

In ons duurzame kernassortiment voor cateringverpakkingen vindt je onder andere een selectie borden, sauscups en saladebakken. Onze milieubewuste disposables zijn gemaakt van PLA, bamboe, hout, suikerriet, gerecycled PET, palmblad of karton uit verantwoord beheerde bossen of PaperWise. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Zoek je net een ander product of materiaal? Vraag onze accountmanager om een inspiratiesessie en laat je verrassen.

Afvalzakken en afvalbakken van King:

Tafelaankleding en tableware

Een stijlvolle tafel! Een tafel die sfeer uitstraalt. Dat ziet iedereen! Naast disposable servies en bestek heeft King, in samenwerking met AKB Grootverbruik b.v., ook een compleet assortiment aan tableware producten voor u ontwikkeld. Van porseleinen borden en RVS-bestek tot prachtig glaswerk. Van elk gewenste kwaliteit. Voor elke toepassing. In iedere prijsklasse.

Perfecte sfeer

Of je de tafels in jouw restaurant dekt voor de lunchklanten of voor een speciale gelegenheid, het draait allemaal om de perfecte sfeer. Zo creëer je elk seizoen een passende uitstraling.

Bedrukken van tableware

King is specialist in het bedrukken van klantspecifieke artikelen. Ook houden wij klantspecifieke producten voor u op voorraad. 

Tafelaankleding en tableware van King:

Persoonlijke beschermingsmaterialen

Om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te voorkomen, is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen absoluut noodzakelijk.

Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien het hygiëneniveau van de werkomgeving. Naast optimale bescherming en veiligheid moeten persoonlijke beschermingsmiddelen ook voldoende comfort bieden. Want comfortabele kleding betekent dat het gedragen wordt! Bestel direct zodat jouw medewerkers veilig aan de slag kunnen.

Tafelaankleding en tableware van King:

Onze merken

Bij King heb je keuze uit meer dan 50.000 producten, van A-merk leveranciers en producten van ons eigen label PrimeSource.

Je kunt bij ons terecht voor hygiëneproducten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab en afvalsystemen van Vileda en Rubbermaid.

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

king-facilitaire-medische-oplossingen