medische_producten-King

Medische producten

Met een uitgebreid pakket aan medische producten bieden wij optimale service voor ziekenhuizen privéklinieken, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en de gehandicaptenzorg. Met King heb je nergens meer omkijken naar.

Verpleegkunde

Vanuit ons kantoor en distributiecentrum in Tiel voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische disposables, medisch meubilair en dentale producten. Of het nu gaat om bloeddrukmeters, thermometers, krukken of borstprotheses, King heeft het op voorraad.

Disposables bescherming en kleding

Om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te voorkomen, is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen absoluut noodzakelijk.

 

Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien het hygiëneniveau van de werkomgeving. Naast optimale bescherming en veiligheid moeten persoonlijke beschermingsmiddelen ook voldoende comfort bieden. Want comfortabele kleding betekent dat het gedragen wordt.

Medische disposables van King:

Medisch disposables

Alle medische disposables voldoen aan de Europese normen volgens ISO 9001 certificering.

Beschermingsmiddelen van King:

Urologie en incontinentie

Het verkeerd gebruik van incontinentiematerialen kan huidirritaties opleveren. King levert producten en geef advies die het effect van incontinentie op mensen in het dagelijkse leven helpt verminderen.

Incontinentiematerialen van King:

Medisch meubilair

Ons zorgvuldig samengesteld assortiment aan medisch meubilair onderscheidt zich door functionaliteit, degelijkheid, duurzaamheid en prijs. Denk aan medicijnwagens, medische trolleys, medicijnkasten, personenweegschalen, onderzoek- en behandelbanken, verpleegstoelen en behandellampen.

Overige medische producten en investeringsgoederen

Al jouw medische producten en investeringsgoederen regel je via King. Wil je meer informatie over al onze producten en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Buiten de eerder genoemde productcategorieën leveren wij ook dentale, hygiëne, laboratorium, wondzorg en diagnostische artikelen.

Onze merken

Bij King heb je keuze uit meer dan 50.000 producten. Dit zijn producten van zowel A-merk leveranciers als producten van ons eigen label PrimeSource.

Je kunt bij ons terecht voor onder andere hygiëneproducten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, afvalsystemen van Rubbermaid, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van SECA en 3M. Benieuwd naar al onze merken?

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

king-facilitaire-medische-oplossingen