Veelgestelde vragen

Algemeen
Bestellen
Corona
MVO

Corona

King houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet in de gaten. Op basis van de ontwikkeling van het virus en de adviezen van de overheid past King haar beleid aan. Lees hier meer over alle maatregelen die zijn genomen en het laatste nieuws of neem contact op met uw contactpersoon voor meer informatie.

Als belangrijke partner voor uw facilitaire en medische oplossingen beseffen wij ons dat continuïteit van onze bedrijfsvoering voor u essentieel is. We hebben daarom nemen wij continue de passende maatregelen binnen onze bedrijfsprocessen m.b.t. tot het voorkomen van besmetting met het coronavirus. Daarmee doen we er alles aan om uw en onze bedrijfscontinuïteit te borgen. Zo werken zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis, worden materialen gedesinfecteerd, volgen medewerkers strenge hygiënerichtlijnen en zit het pand op slot voor externen. Op basis van de ontwikkeling van het virus en de adviezen van de overheid past King haar beleid aan. Lees hier meer. 

Bij King doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we continuïteit in leveringen voortzetten. Daarbij zijn we afhankelijk van de voorraden en leveringen vanuit onze toeleveranciers. We kunnen dan ook geen garanties afgeven op levertijden van coronagerelateerde producten. Neem voor meer informatie contact op met uw vaste contactpersoon. Hier vindt u het laatste nieuws rondom corona.

King hanteert tijdens de coronacrisis een aangepast retourenbeleid. Lees hier meer. 

We zijn een bedrijf dat door de overheid is aangemerkt als cruciale beroepsgroep (Zorg, inclusief productie en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen) die in de omstandigheden van Covid-19 vraagt om constante bezetting, omdat King zorgt voor transport van medicijnen en medische hulpmiddelen.

Hier leest u het laatste nieuws rondom corona

Algemeen

U kunt klant worden via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op voor aanvullende informatie. Alleen ondernemingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen klant worden van King.

King is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 0344-673673 of sales@king.nl

King is een groothandel, daarom kunnen alleen ondernemingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel klant worden van King.

King richt zich met name op de zorgsector, de schoonmaaksector, overheden, industrie, zakelijke dienstverlening en wederverkoop. King is onderdeel van Bunzl. De Bunzl groep heeft in Nederland momenteel tien bedrijven, die allemaal een andere markt bedienen of andere producten leveren. Lees hier meer over Bunzl.

Op de pagina Certificeringen vindt u een overzicht van alle certificeringen van King.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0344-673673, sales@king.nl of via het contactformulier.

Wij horen het graag! Laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Ja, dit is één van de vele voordelen van King. Wij houden uw klantspecifieke producten op voorraad. Zo bent u geen kostbare opslagruimte kwijt en houden wij uw voorraad in de gaten terwijl u zich op uw core business concentreert.

Bunzl is beursgenoteerd aan de Londen Stock Exchange en wereldwijd marktleider op het gebied van non-food disposables. Lees hier meer over Bunzl.

Bestellen

Heeft u specifieke vragen over het plaatsen van uw online bestelling? Dan verwijzen wij u graag de Handleiding King webshop.

U kunt uw bestelling plaatsen in de webshop of per telefoon. Bekijk hier de handleiding van onze webshop

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via 0344-673673, sales@king.nl of via het contactformulier.

Vul het contactformulier  in. Als u al klant van King bent, krijgt u binnen twee werkdagen per e-mail uw inloggegevens toegestuurd. Bent u nog geen klant, dan zal uw aanvraag in eerste instantie door onze accountmanager – die in uw regio werkzaam is- behandeld worden. Na aanmaak van een klantnummer ontvangt u van ons uw klantnummer, bestel- en leverdag en de naam van uw accountmanager. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen per e-mail uw inloggegevens voor de webshop.

In de bestelhandleiding kunt u alle informatie over het plaatsten van een online bestelling terug vinden.

U kunt het contactformulier invullen of ons mailen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk uw wachtwoord per mail toezenden.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0344-673 673 of sales@king.nl.

Om bij King te bestellen moet u ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

MVO

Jazeker. King heeft een uitgebreid MVO-beleid.

Lees hier meer over composteerbare producten.

Lees hier meer over recyclebare producten.

Op de pagina Certificeringen vindt u een overzicht van de certificeringen waaraan King voldoet.

In het Believe assortiment zijn veel producten opgenomen die gemaakt zijn van milieubewuste materialen. Lees hier meer.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.