Klantenpanel King

Als King zijn we er voor u als klant. We willen u de beste producten en optimale dienstverlening bieden. We zijn dan ook doorlopend op zoek naar innovatieve oplossingen die waarde creëren voor uw organisatie.

Uw mening en advies is belangrijk voor ons

Als totaaloplosser voor de facilitaire en medische branche is uw mening en advies erg belangrijk voor ons. Daarom willen wij u vragen samen met ons mee te denken over nieuwe producten en onze diensten. Op die manier kunnen wij onze diensten en assortiment verder optimaliseren en deze nog beter op uw wensen afstemmen.

Wordt u lid van ons klantenpanel?
Als u deelneemt aan het panel, betekent dit het volgende:

  • Maximaal 4 keer per jaar kunnen wij u benaderen om met ons mee te denken.
  • Deelname is altijd vrijblijvend en kunt u doen op een moment dat u uitkomt.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven van het panel.
  • De enige voorwaarde is dat u onze klant bent.

Onze merken

Bij King heeft u keuze uit meer dan 50.000 producten. Dit zijn producten van zowel A-merkleveranciers als producten van ons eigen label PrimeSource.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u bij ons terecht voor onder andere hygiëne en medische artikelen van Tork, Kimberly-Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, sfeervolle tafelaankleding van Duni en Tork, afvalsystemen van EasyBin en Rubbermaid, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van SECA en 3M.

FAQ items aan het laden...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.