marktpagina-zorg-King

King zorgt.
Voor meer handen aan het bed.

Werk je in de zorg, dan is tijd een kostbaar goed. Want alle tijd die je hebt, is nodig om je te richten op patiënten en cliënten. King zorgt dat jij je volledig op hen kunt focussen. 

Partner in medische en facilitaire producten

Met King heb je geen omkijken naar alle medische en facilitaire producten die van cruciaal belang zijn om je werk te kunnen doen. Wij kijken samen met jou welke oplossingen en producten het beste bij jouw organisatie passen. Zo heb jij je handen vrij voor de mensen voor wie je zorgt. Als partner van de zorg levert King de passende oplossingen die hiervoor nodig zijn. Oplossingen die jouw voorraadbeheer voorspelbaar maken en waarmee je altijd alles op maat én op tijd geleverd krijgt.

 

King is partner van Intrakoop, vele (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en huisartsen. Bekijk onze brochure hier.

Cleanroom

Speciaal voor het steriel opslaan van medische producten beschikt King over een NEN gecertificeerde cleanroom. 

King is totaalleverancier en heeft als specialist de nodige (medische) kennis en ervaring. Dat zorgt dat King altijd de juiste producten op het juiste moment levert. Van medische disposables en incontinentiemateriaal tot laboratorium middelen.

totaalleverancier-zorg
King-zorgt-zorg

Totaalconcepten

King faciliteert jouw organisatie met diverse totaalconcepten in inkoop- bestel, administratieve en logistieke processen.

Met innovaties zoals digitalisering, (big)data en applicaties, optimaliseert King secundaire bedrijfsprocessen. Zo kun jij je richten op je core business: de zorg voor mensen. Met het totaalconcept C6 worden goederenstromen geoptimaliseerd en kosten gereduceerd.

Eigen label en A-merken

Bij King heb je keuze uit een groot assortiment producten van zowel A-merken als van onze eigen merken PrimeSource en Verive

King heeft partnerships met diverse A-merkleveranciers en zorgt daarmee onder andere voor diagnostische apparatuur van Heine, medische meetapparatuur van Seca, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van 3M.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag voor jouw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stefan-Martens-King

Stefan Martens

Klantteam Manager Zorg

Jos-Polman-King

Jos Polman

Klantteam Manager Zorg