King samenwerking intrakoop

King in samenwerking met Intrakoop

Kosten verlagen en processen optimaliseren. King en Intrakoop bieden het beste uit twee werelden.  Als zorginstantie wilt u de beste condities, zonder veel tijd kwijt te zijn aan onderhandelingen met talloze leveranciers.

Partnership tussen Intrakoop en King

King heeft zich ten doel gesteld het voor zorginstellingen gemakkelijk te maken. Samen met Intrakoop kunnen wij uw zorgorganisatie maximaal ontlasten. King onderscheidt zich door Intrakoop-leden te ontzorgen in het operationele proces met totaalconcepten en een breed pakket aan medische en facilitaire disposables.

 

Als dé inkoopcoöperatie van de zorg levert Intrakoop rendement voor zorginstellingen. Circa 600 zorgorganisaties met meer dan 7.000 locaties zijn lid van de inkooporganisatie. Met en voor leden speelt zij voortdurend in op kansen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. King heeft alles voor zorg op het gebied van facilitaire en medische disposables, hygiëneproducten en schoonmaakartikelen.

Inkoopvoordeel én efficiëntie

De jarenlange samenwerking tussen Intrakoop en King biedt naast de inkoopvoordelen, effectieve mogelijkheden om kosten te verlagen en processen te optimaliseren. Hiermee dragen wij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. En maken we samen goede zorg beter betaalbaar.

 

De tijd die u spendeert aan het onderhandelen met verschillende leveranciers, kunt u vast beter besteden. Daarom biedt King de leden een totaalconcept van facilitaire en medische disposables. Alles onder één dak scheelt vele uren aan de onderhandeltafel. Ook bieden wij binnen de Intrakoop-overeenkomst concrete besparingen in de keten als leden kiezen voor digitale bestel- en factuurstromen. Het optimaliseren van processen levert gegarandeerd besparingen en kwaliteit op. Als lid kiest u voor inkoopvoordeel én optimale processen!

 

Meer informatie over Intrakoop.

Aantrekkelijke prijzen en optimale processen

Leden profiteren van kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen.

King gaat net een stap verder door zich te richten op kwaliteitsverbetering, innovaties en meer efficiëntie in de gehele keten. De sterke samenwerking met inkooporganisatie past goed in deze strategie. Samen realiseren we besparingen en stimuleren we soepele processen in de keten.

king-in-samenwerking-met-intrakoop
king-in-samenwerking-met-intrakoop

Financieel inzicht

Een belangrijk voordeel voor Intrakoop-leden is dat zij direct inzicht hebben in de financiële gevolgen van hun keuzes.

Het omzet en logistieke model maakt de mogelijkheden transparant. Zo kiezen leden bijvoorbeeld zelf voor de wijze van aanleveren, frequentie of productgroepen die ze willen toevoegen. Dit geeft duidelijkheid en zorgt direct voor besparingen.

Meer weten

Heeft u als Intrakoop-lid vragen over de mogelijkheden van ons facilitaire en medische disposables? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stefan-Martens-King

Stefan Martens

Klantteammanager Zorg