Diversey-King-leverancier

Diversey

Bij King heeft u keuze uit verschillende leveranciers. Diversey is een belangrijke partner voor King. Met innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne staan we graag voor u klaar.

Toonaangevend partner

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Het aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen en administratieve ondersteuning. Haar systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid. King en Divesey zorgen er samen voor dat u nergens meer omkijken naar heeft.

 

Taski

Met meer dan 65 jaar ervaring heeft Diversey TASKI voor elke situatie, voor elke ruimte, voor elke oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Bewezen methodes, concepten en producten toegespitst op uw specifieke situatie. Elke organisatie is uniek. Elke locatie is uniek. Laat daarom TASKI voor je werken!

 

 

Meer informatie over de producten van TASKI? Neem contact op met uw accountmanager.

Waarom Taski?

Met TASKI heeft u voor elke situatie, ruimte en oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Iedere gekochte TASKI machine bespaart u geld gedurende de levensduur van de machine in vergelijking met eenzelfde machine van de concurrent.

  • Iedere gekochte TASKI machine bespaart u geld gedurende de levensduur van de machine in vergelijking met eenzelfde machine op de markt.
  • TASKI machines bieden een hogere totale efficiency
  • De TASKI machines zijn ontworpen voor tijdsbesparing
  • Altijd de beste Total Cost of Ownership
  • Altijd het beste schoonmaak en droogresultaat door geavanceerde technologie en innovaties
  • Eenvoudig en gemakkelijk onderhoud, o.a. door de gele onderhoudspunten
  • Ergonomisch in gebruik

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers prettiger werken en productiever zijn als ze in een schone, opgeruimde omgeving werken. Vuil en viezigheid worden als irritant ervaren en verstoren de concentratie. Regelmatig opruimen draagt derhalve bij aan betere prestaties en meer tevreden personeel! Ook het schoonmaken is daarbij essentieel. Diversey TASKI levert al meer dan 65 jaar machines van stofzuigers tot robot schrobmachines. De TASKI schoonmaakmachines van Diversey zijn toonaangevend in de markt en staan bekend om hun betrouwbaarheid en topprestaties.

TASKI Stofzuiger JET 50

Poetsrol 1 laags Tork Advanced

Dispenser poetsrol rvs – Tork

Dispenser schuimzeep rvs – Tork