Leverancier-Vileda-King

Vileda

Bij King heeft u keuze uit verschillende leveranciers. Vileda is een belangrijke partner voor King. Met innovatieve schoonmaakoplossingen staan we graag voor u klaar.

Toonaangevend partner

Vileda Professional is een afdeling van “Freudenberg Home and Cleaning Solutions” (FHCS). Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, horeca en cleanroom reiniging.

 

Met ruim 60 jaar ervaring in de professionele schoonmaakbranche kent Vileda de behoeften van de professionele gebruiker en bieden zij professionele, kosteneffectieve en resultaatgerichte schoonmaakoplossingen. Innoveren, luisteren en leren staan daarbij hoog in het vaandel.

 

Samen met klanten en onderzoekspartners ontwikkelt Vileda technologieën, producten, oplossingen en diensten die in onze sector toonaangevend zijn. Samen werken we aan een innovatieve toekomst. Vileda en King leveren elke dag een bijdrage aan meer comfort op kantoor, snellere genezing van patiënten in ziekenhuizen, meer welbehagen van hotelgasten en de veilige productie van farmaceutische producten.

Werkwagen Origo 2 CX

De juiste werkwagen voor elke omgeving. Vandaag de dag moet een materiaalwagen veelzijdiger zijn dan alleen het transportmiddel van hulpmaterialen en reinigingsproducten.

Voor Vileda Professional was dit het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwe Origo. Innovatieve oplossingen voor praktische gebruiksmogelijkheden, design en de integratiemogelijkheid van digitale technieken maken van Origo 2 de meest actuele standaard. Maak kennis met de Origo 2. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon.

Duurzaam schoonmaken met Vileda

Viledaheeft een selectie gemaakt van producten en systemen die behoren tot de categorie ‘Selected for sustainable cleaning’. Deze selectie is gebaseerd op  de onderstaande criteria welke belangrijk zijn in het kader van duurzaam schoonmaken.

  • Prestatie
  • Ergonomie
  • Lichtgewicht
  • Hygiëne
  • Levensduur
  • Minimaal 50% van de grondstoffen zijn gerecycled of biologisch afbreekbaar

Onder andere Wettex (100% biologisch afbreekbare sponsdoeken), Evolon microvezeldoeken, Swep, UltraSpeed, SprayExpress, Origo werkwagens en de daarbij horende hulpmaterialen voldoen aan de hierboven aangegeven criteria.

Vileda Mopframe clickspeed

Vileda Afvalbak pedaalemmer hera

Vileda microvezeldoek disposable MicronSolo

Vileda Mop disposable clickspeed