Duni-leverancier-King

Duni

Duni is een belangrijke partner voor King. Met (duurzame) oplossingen voor GoodFoodMood leveren wij tafelbenodigdheden van Duni.

Duurzame partner

Duni streeft naar een ethisch verantwoorde werkwijze waarin hulpbronnen zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Zij zijn van mening dat innovatie, kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu altijd samen moeten gaan. Hierdoor kan zij een goodfoodmood te creëren.

 

Om zeker te weten dat Duni eigen strikte normen naleeft, maken ze gebruik van The Blue Mission. Dit is het platform voor het programma dat zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen richt (het CSR-programma, Corporate Social Responsibility). Hierin zijn vergaande doelen vastgelegd voor een ecologisch en ethisch verantwoord beleid. Wilt u meer informatie over onze producten en concepten? Neem geheel vrijblijvend contact op met uw accountmanager van King.

Tafelaankleding voorjaar-zomer 2020

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie van Duni zijn leverbaar! Tijd om u mee te nemen in het uitgebreide aanbod van dessins.

Pak de sfeer van het seizoen en mix & match met de kleuren uit de collecties. De kleuren uit de Duni collectie zijn perfect te combineren met de dessins en zijn verdeeld in de categorieen WOW, JOY en GO. Roep bij uw patiënten en cliënten warme herinneringen op met herkenbare dessins.

Waarom Duni?

Een goede maaltijd kan zeer bepalend zijn voor een aangename sfeer, zeker voor bewoners van een verpleeghuis. In de collectie van Duni is dat terug te zien in de servetten, tafelkleden, ledkaarsen en accessoires die op verschillende manieren kunnen bijdragen aan het goodfoodmood-gevoel en ervoor kunnen zorgen dat bewoners alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgen.

  • Eindeloze mogelijkheden om tafels er uitnodigend uit te laten zien
  • Handig, tijdbesparend, veilig en hygiënisch
  • Unieke, milieuvriendelijke materialen
Vrolijke dessins 
Met de veelzijdige seizoensdessins van onze collectie creëert u eenvoudig een gezellige en vrolijke sfeer. Doordat de dessins zijn afgestemd op onze unikleuren, ontstaan er voor u oneindig veel mogelijkheden om die goodfoodmood te creëren, op uw eigen manier (zie hieronder meer dessins).
 
Kledingbeschermers 
Deze kledingbeschermers zijn niet alleen praktisch, uw bewoners zullen zich ermee op hun gemak voelen, zonder zich in hun waardigheid aangetast te voelen tijdens het eten. Een gemakkelijke manier om elke maaltijd plezierig en zonder gedoe te laten verlopen.
 
Ledkaarsen 
Met onze ledkaarsen zorgt u voor sfeervol kaarslicht, in warm wit of in diverse kleuren, op plekken waar echte kaarsen niet zijn toegestaan. De ledkaarsen zijn ontworpen voor professioneel gebruik, zijn herlaadbaar en worden geleverd met een afstandsbediening.

Servet dessin garden

Duni placemat op rol

DUNI Sacchetto ecoecho inclusief servet

Houder voor ledlamp consious glas