reinigingsmachines-king

Reinigingsmachines

Om goed te kunnen schoonmaken zijn reinigingsmachines heel belangrijk. Handmatig schoonmaken vergt veel tijd en inspanning. Dit is eigenlijk alleen een optie als er een relatief klein vloeroppervlak gereinigd hoeft te worden. Bij grotere vloeroppervlakken is een machinale reinigingsmethode een slimmere keuze.

Vloeroppervlak

Het netto te vegen oppervlak is uiterst belangrijk bij het kiezen van een schrobzuigmachine. Met het netto oppervlakte wordt bedoeld, het bruto totaaloppervlakte minus de stellingen en meubles. Het te reinigen oppervlak bepaalt welke schrobzuigmachine wordt geadviseerd (een model waar je op zit of een model waar je achter loopt). King helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Borstel en pads

Er zijn veel verschillende soorten borstels en pads. Het is van belang dat de juiste gekozen en gebruikt wordt.

Daarnaast kan vaak ook de druk worden ingesteld. Borstels zijn te verkrijgen in zachte en harde borstels. Het is van belang de juiste borstel te gebruiken op uw vloer om beschadigingen te voorkomen. Hetzelfde geldt voor pads. Voordat u gaat schrobben, dient er eerst geveegd te worden. Er bestaan eventueel ook gecombineerde schrobmachines waarmee u kunt vegen, schrobben en opzuigen.

Temperatuur

De temperatuur van het water heeft ook invloed op het resultaat. In principe geldt dat bij een hogere temperatuur, het resultaat het beste is. Er zijn echter zoveel mogelijkheden, dat we u willen helpen bij uw keuze. Er zijn tegenwoordig heel veel aanbieders op het gebied van reinigingsmachines. Gelukkig heeft King voor u de voorselectie al gedaan. In assortiment vindt u topmerken als Diversey, Nilfisk, Kärcher en Numatic. Wij bieden u alleen het beste van het beste.

Onze merken

Wij bieden u de mogelijkheid uw complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u terecht voor onder andere hygiëne producten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda.