Heine-optotechniek-leverancier-King

HEINE Optotechnik

Bij King heeft u keuze uit verschillende leveranciers voor uw producten. King is een officiële partner van HEINE Optotechnik. Met functionele en duurzame instrumenten faciliteert HEINE in een betrouwbare diagnose.

Toonaangevend partner

HEINE Optotechnik is een toonaangevend familiebedrijf voor diagnostische instrumenten, zoals stethoscopen, bloeddrukmeters en oogspiegels. De producten van HEINE worden gekenmerkt door hun unieke functionaliteit. Daarnaast blinken de HEINE producten uit in hun langdurige duurzaamheid. De levensduur van de producten wordt onder andere gewaarborgd door de minimale vijfjarige garantietermijn. De volledige productie wordt op Duitse bodem gehouden. Daardoor kan het productieproces nauwlettend in de gaten gehouden worden, en de hoogstaande kwaliteit van HEINE gegarandeerd worden.

 

Met een breed assortiment aan instrumenten en losse onderdelen kan er voor elke patiënt de meest betrouwbare diagnose gesteld worden. King is dan ook trotse partner van deze unieke fabrikant. Meer informatie over de producten van HEINE Optotechnik, of de catalogus ontvangen? Neem contact op met uw accountmanager.

Prijzenwinnende kwaliteit

In 2020 zijn de HEINE Delta 30 en de DELTAone dermatoscopen bekroond met de 2020 Good Design® award in de categorie ‘medisch’ van het Chicago Athenaeum. De award wordt toegereikt aan marktleiders die zowel op gebied van ontwerp als fabricage de grenzen van de markt verleggen. Met diens dermatoscopen blinkt HEINE Optotechnik uit op de markt, waar zij nu in erkend worden.

HEINE Optotechnik: Meer dan 70 jaar kennis en ervaring

Waarom HEINE Optotechnik?

HEINE Optotechnik is al 70 jaar marktleider op het gebied van diagnostische instrumenten. Gedurende deze periode heeft het bedrijf de markt zien veranderen en is daarin mee gegroeid. Zo vond HEINE 30 jaar geleden, in 1989, de eerste dermatoscoop uit als antwoord op de behoefte van de markt.

 

HEINE staat daarnaast voor het faciliteren van de meest betrouwbare diagnose bij elke patiënt. HEINE ontwikkelt diens producten zodanig dat een functionele oplossing mogelijk is. Elke patiënt is immers anders. Zo heeft HEINE een breed aanbod aan verschillende maten en typen manchetten ten behoeve van de bloeddrukmeters. Daardoor kan bij elke patiënt het best passende manchet gekozen worden. Dit komt de uitvoering en betrouwbaarheid van de metingen ten goede. Ook ondersteunt HEINE  de verschillende dermatoscopen met handige apps voor opslag en management van data. De persoonlijkheid van de apperatuur is prettig voor zowel de patiënt als de behandelaar.

 

Benieuwd naar het volledige assortiment van HEINE Optotechnik? Bekijk hier de catalogus.

  • Algemene instrumenten
  • KNO-instrumenten
  • Oogheelkundige instrumenten
  • Laryngoscopen
  • Dermatoscopen
  • Bloeddrukmeters en stethoscopen
  • Proctologische instrumenten
  • Onderzoekslampen
  • Loepen en hoofdlampen
  • Opbergkoffers