Seca

Bij King heeft u keuze uit verschillende leveranciers. Seca is een belangrijke partner voor King op het gebied van medische meetsystemen en weegschalen.

Toonaangevend partner

Voor een doeltreffende behandeling zijn betrouwbare medische gegevens onontbeerlijk. Het is van belang om fouten in de gegevensoverdracht te voorkomen en om gegevens correct te rubriceren. Alleen zo waarborgt u dat onderzoekresultaten correct zijn. Dit is nu precies wat de nieuw ontwikkelde integratieoplossing van seca doet: gebruikers een hoge mate van zekerheid en betrouwbaarheid bieden. Alle draadloze meetsystemen en weegschalen van seca leggen hoogte en gewicht, vitale functies, vetmassa, spiermassa en lichaamsvocht voortaan digitaal vast en verzenden via WLAN alle parameters onmiddellijk naar een EPD-systeem.

Betere kwaliteit van werk

Met de integratieoplossingen van seca worden patiëntmetingen rechtstreeks in een elektronisch patiëntendossier (EPD)-systeem opgeslagen, waardoor u onmiddellijk toegang hebt tot actuele en juiste patiëntgegevens. Meetgegevens hoeven niet langer handmatig te worden ingevoerd en de meetprocedure verloopt sneller, waardoor u meer tijd hebt voor uw patiënten.

Beter workflowbeheer

Het komt zeer vaak voor dat patiëntgegevens voor uiteenlopende medische disciplines benodigd zijn. Dergelijke informatie kan van vitaal belang zijn, met name bij een chirurgische ingreep. Als alle relevante metingen rechtstreeks in een EPD-systeem worden opgeslagen, zijn deze ook meteen beschikbaar voor andere gebruikers van die gegevens, waar zij zich ook bevinden. Op die manier kunnen voorbereidende werkzaamheden worden geoptimaliseerd en bespoedigd terwijl de klinische besluitvorming wordt verbeterd en de workflow efficiënter wordt.

SECA precision for health

De nieuwe EPD-geschikte babyweegschaal verzendt rechtstreeks gegevens naar het elektronisch patiëntendossier.

Dit voorkomt fouten en bespaart tijd. Medisch personeel heeft meer tijd over om te zorgen voor de kleine patiënten. De seca 336 i laat zien hoe in de kindergeneeskunde werkprocessen kunnen worden verbeterd en efficiënter kunnen worden gemaakt. De weegschaal is voorzien van een USB-aansluiting voor een barcodescanner. De identiteit van baby’s wordt feilloos vastgesteld en binnen luttele seconden worden de meetwaarden foutloos in een EPD-systeem overgenomen.

De voordelen

De toekomst van de medische technologie ligt in de rechtstreekse integratie van alle relevante patiëntgegevens. Hiervoor heeft SECA de 360° wireless-technologie ontwikkeld. Met aansluiting op een netwerk worden hoogte en gewicht verzonden naar de SECA mVSA en uw digitaal patiëntendossier. Dit voorkomt mogelijke fouten, bespaart tijd en laat u efficiënter werken.

  • Digitale communicatie
  • Foutloze overdracht van meetwaarden
  • Diagnostische ondersteuning voor een diepgaande beoordeling van de gezondheids- en voedingsstatus van de patiënt
  • Grafische weergave van de meetwaarden en vergelijking tot de standaardwaarden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met uw accountmanager.