Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Smart Liquid Concept: Een Intelligent en Duurzaam Vaatwassysteem

In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid en efficiëntie, biedt King een innovatief concept voor vaatwassen dat niet alleen vlekkeloze resultaten belooft, maar ook de ecologische voetafdruk verkleint. Ontdek hoe Ron van Zoelen, productspecialist Cleaning & Hygiene bij King, het Smart Liquid Concept toelicht en zijn visie deelt op deze innovatie.

“Stel je eens voor dat je elke keer dat je een maaltijd serveert, kunt rekenen op een brandschone vaat. Dat is precies wat het Smart Liquid Concept mogelijk maakt,” aldus Ron van Zoelen, productmanager facilitair bij King. “Samen met onze servicepartner Spectro hebben we Smart Liquid geïntroduceerd, waarmee je verzekerd bent van een optimaal wasresultaat, elke keer weer.”

“Dankzij het volautomatische vaatwasconcept doseert jouw machine altijd precies de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken,” En door intelligente dataverwerking heb je altijd inzicht in het verbruik, waardoor je gericht kunt bijsturen om je resultaat te perfectioneren.”

Slim doseren

“De basis van het Smart Liquid Concept is een intelligent doseersysteem met leegdetectie en automatische doorlaadfunctie, waardoor er nooit meer vaatwasmiddel wordt gebruikt dan nodig is. Of het nu om een kleine voorlader met kopjes gaat of om een grote bandmachine met sterk vervuilde borden: we bieden voor elke machine en situatie de juiste oplossing”.

Meten is weten

“Meten is weten”. “Op basis van de waardevolle data die het Smart Liquid Concept genereert, kunnen we onze klanten heel gericht adviseren over het gebruik van hun vaatwasmachine en vaatwasmiddelen, en eventuele problemen snel opsporen en verhelpen. Op deze manier verbeteren we het gehele vaatwasproces, zodat er geen oponthoud ontstaat en de doorloop van het keukenproces niet wordt opgehouden.”

Duurzaamheid

“Maar het draait niet alleen om slimme technologie, het gaat ook om duurzaamheid.” “Onze vaatwasmiddelen van PrimeSource hebben milieucertificaten en zijn sterk geconcentreerd, wat niet alleen zorgt voor een topresultaat, maar ook de milieubelasting op relatief simpele wijze beperkt.”

“Met de Recycle Factory bieden we onze klanten de mogelijkheid om lege kunststof verpakkingen retour te sturen, die we vervolgens hergebruiken of recyclen tot nieuwe verpakkingen. Deze gesloten recyclekringloop heeft enorme voordelen voor het milieu, met een CO2-reductie tot wel 74%!”

Flexibiliteit en ontzorgen

“Met dit intelligente concept voor vaatwas kunnen we onze klanten echt ontzorgen.” “Of het nu gaat om het bereiken van milieuambities, het vereenvoudigen van processen of het bieden van flexibele oplossingen, wij staan altijd voor ze klaar. Met een opzegtermijn van slechts een maand en een 24/7 bereikbaarheid, willen we onze klanten niet alleen tevredenstellen, maar ook echt van waarde zijn.”

“Het Smart Liquid Concept biedt niet alleen een effectieve oplossing voor vaatwasbehoeften, maar gaat verder door duurzaamheid te integreren in elke stap van het proces. Door slimme technologie, data-analyse en een toewijding aan het milieu, zet King een nieuwe standaard voor vaatwassen.”

Meer weten over het Smart Liquid Concept en hoe het jouw vaatwasprocessen kan verbeteren?

Maak vrijblijvend een afspraak met Ron van Zoelen of vul ons contactformulier in!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief