Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King zet facilitair medewerkers in het zonnetje met speciale campagne

Tiel, 12 april 2024

Al jarenlang voorziet King verpleeghuizen en zorginstellingen van hoogwaardige facilitaire- en schoonmaakproducten. Als blijk van waardering voor de essentiële rol die deze instellingen en hun personeel spelen, lanceert King nu een bijzondere campagne om de facilitair medewerkers in het zonnetje te zetten.

Facilitair medewerkers zijn onmisbare krachten achter een schone, veilige en huiselijke leefomgeving voor bewoners. Hun inzet gaat verder dan alleen het vervullen van taken; zij brengen dagelijks een glimlach op de gezichten van de bewoners. Facilitair medewerkers zijn dé sfeermakers van de zorg.

Ron van Zoelen, productmanager Cleaning & Hygiene bij King, benadrukt het belang van deze campagne: “Facilitair medewerkers maken elke dag het verschil voor mensen die hulp en begeleiding nodig hebben. Het is tijd om hun inzet te erkennen en te vieren tijdens onze sfeermaker-campagne.”

Van 12 april tot 3 mei krijgen facilitair managers de gelegenheid om hun waardering te tonen door hun facilitair medewerker aan te melden en te bedanken. Op de speciale website king.nl/de-sfeermaker kunnen zij hun nominatie indienen en laten zien hoezeer zij de inzet en toewijding van deze onmisbare krachten binnen hun team waarderen.

- - - - - - - - - - - -      EINDE PERSBERICHT    - - - - - - - - - - - -

Noot voor de redactie

Meer informatie

Caroline Mouwen, a.i. marketing communicatie King
06-52835247 caroline.mouwen@king.nl
Ron van Zoelen – productmanager Cleaning & Hygiene
+31 6 11306132 ron.vanzoelen@king.nl

De foto kan rechtenvrij worden gebruikt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief