Nieuws

King E-News juni 2018 is uit!

18 juni 2018
En wij zijn trots! Trots op de uitkomst van ons Tour de Bunzl fund-raise wielerevent, nieuwe mooie samenwerkingen, succesvol afgeronde projecten, maar ook projecten en events die op de planning staan....benieuwd naar alle ontwikkelingen?
Lees meer

Datum Seminar & Golf Event 2018 bekend

12 juni 2018
Ook dit jaar wordt weer het fameuze King Seminar & Golf Event georganiseerd. Inmiddels is de datum hiervoor bekend. Noteert u deze in de agenda?
Lees meer

Recordbedrag opgehaald voor de Zonnebloem

7 juni 2018
Op zondag 3 juni jl. was het weer zover! Een grote groep medewerkers en leveranciers van alle Nederlandse Bunzl-bedrijven fietsten tijdens Tour de Bunzl, voor het goede doel.
Lees meer

King E-News mei 2018; Wint u een Clean Team?

16 mei 2018
King E-News staat ook deze maand weer vol interessante onderwerpen. Zo leest u onder andere hoe u een heus Clean Team kunt winnen en welke innovatieve ontwikkelingen er zijn bij Vileda.
Lees meer

Onderhoudswerkzaamheden webshop

16 mei 2018
In verband met onderhoudswerkzaamheden is onze webshop op zondag 20 mei a.s. tussen 09:00uur en 18:00uur tijdelijk niet beschikbaar.
Lees meer

Desinfecteren was nog nooit zo makkelijk!

26 april 2018
De nieuwe Clean 'n Easy desinfectie producten zijn speciaal ontworpen voor het desinfecteren zonder naspoelen. Binnen twee minuten doodt het bacteriën en gisten en laat geen restanten achter. Het actieve ingrediënt valt uiteen in water en zuurstof. Lees meer...
Lees meer

Pagina's