King helpt CO² besparen

Producten van hout hebben een ambachtelijke uitstraling, zijn stevig en te gebruiken voor vele toepassingen. Wat zijn de voordelen? Lees hier alles over houten disposables van King.

Bundeling leveringen

King helpt u op weg naar structurele verduurzaming. Al uw leveranciers kunnen hun goederen centraal aanleveren bij het logistiek centrum van King in Tiel.

 

Wij brengen het aantal transportbewegingen terug en verminderen zo de CO² uitstoot van uw organisatie. We bundelen leveringen en rationaliseren assortimenten waar mogelijk. Door centraal voorraad te houden helpen we u verspilling te voorkomen, heeft u geen of minder magazijnkosten en geen kosten van in-, op- en overslag.

Duurzame tips

Met Believe, het duurzaamheidsbeleid van King, kijken we niet alleen naar het verminderen van plastic disposables, maar we gaan verder. 

De Believe Roadmap dient als leidraad voor het samenstellen van een optimaal assortiment wat past bij uw duurzame identiteit. Wat vindt u, uw organisatie en uw klanten belangrijk? Wat zijn uw ambities? CO² uitstoot verminderen? Minder afval? Of circulair ondernemen?

Als de strategie is bepaald gaan we de disposables vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Nieuws

GoGreen certificaat King

Het klimaat verandert, in een tempo dat vraagt om actie. Als organisatie met veel transportbewegingen wil King een positieve beweging op gang brengen.

Lees meer