Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Webinar | Innovatieve oplossingen voor Incontinentiezorg

Bespaar 10% op kosten zonder in te leveren op zorgkwaliteit!

King en TZMO/Seni bundelen krachten om de zorgsector te voorzien van innovatieve oplossingen voor incontinentiezorg. Wij nodigen jou uit voor een exclusieve webinar waarin we twee innovatieve programma’s zullen presenteren: Seniomat en InstantCare.

In een tijd waarin efficiëntie en kwaliteit hand in hand moeten gaan, staan zorginstellingen voor uitdagingen om kosten te beheersen zonder in te leveren op de zorgstandaard. Seniomat is ontwikkeld als een geavanceerde applicatie die niet alleen het bestelproces stroomlijnt maar ook het gebruik van incontinentiemateriaal beheert en real-time inzichten biedt voor optimale kostenbeheersing.

Daarnaast introduceren we InstantCare, een revolutionair monitoringssysteem dat elke minuut het incontinentiemateriaal van cliënten controleert, de tijdige verschoning verbetert en de werkbelasting van zorgverleners verlicht. Met InstantCare bieden we meetbare en kwalitatieve incontinentiezorg op een unieke manier. We focussen ons namelijk op de droogheid van de huid en niet op de verzadiging van het incontinentiemateriaal.

Voor wie organiseren wij dit webinar?

Iedereen die betrokken is bij incontinentiezorg met name gericht op het zorgproces, zorgkwaliteit, innovaties, voorraadbeheer en bestellen.

Wat kan je verwachten?

  1. Laura van Duijnhoven, accountmanager Seni deelt haar kennis over Seniomat en hoe deze softwareoplossing kan bijdrage aan het bestelproces, beheersing gebruik/verbruik van incontinentiemateriaal en kostenbeheersing
  2. Kelly Schenkhuysen, accountmanager Seni zal de nadruk leggen op InstantCare, een innovatieve benadering die gericht is op het verlichten van de werkbelasting voor zorgverleners, zonder concessies te doen aan de zorgstandaard. We zullen uitleggen waarom het monitoren van droogheid belangrijker is dan het monitoren van verzadiging

Datum:             Donderdag 12 september 2024

Tijd:                    9:30 – 10:30

Meld je aan en ontdek hoe deze innovatieve oplossingen de incontinentiezorg kunnen verbeteren en kosten kunnen besparen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Link naar event pagina

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief