primesource_eco-King

PrimeSource Eigen merk

PrimeSource heeft betrouwbare producten voor gebouwonderhoud, keukenhygiëne, vaatwas, hulpmaterialen en sanitaire voorzieningen. Met onze jarenlange ervaring in de schoonmaak- en hygiënewereld kies je met PrimeSource voor een professionele en gestandaardiseerde
oplossing die naadloos aansluit bij jouw organisatie. 

Professioneel aan het werk

Van een schone vaat tot het reinigen van de vloer, met PrimeSource kies je voor onze vier zekerheden.

 

PrimeSource zorgt voor:

  • Een overzichtelijk assortiment voor al je schoonmaak en hygiëneproducten.
  • Een gestandaardiseerd en moeiteloos reinigingsproces.
  • Een milieubewuste keuze.
  • Producttrainingen en advies op maat.

PrimeSource Gebouwonderhoud

Stralend schoon gebouw, de juiste uitstraling

Een gebouw is een belangrijk visitekaartje van de organisatie. Bij binnenkomst wordt direct een eerste indruk gevormd. Een schone omgeving geeft de bezoeker en de medewerkers een goed gevoel. Met de oplossingen van PrimeSource zorgt King voor frisse en schone ruimtes.

PrimeSource Sanitaire voorzieningen

Hygiënisch en makkelijk in gebruik

Wij bieden complete oplossingen voor de optimale hygiëne van sanitaire ruimtes. Met de dispenserlijn van PrimeSource denken we met je mee.

PrimeSource Keukenhygiëne

Goede hygiëne is van cruciaal belang

Goede keukenhygiëne omvat vele aspecten van schoonmaken. Van het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en hulpmaterialen tot aan de aanwezigheid van werkplannen en schoonmaakschema’s. Al deze aspecten zijn noodzakelijk voor een schone professionele keuken. Met de oplossingen van PrimeSource voor keukenonderhoud houd je efficiënt en overzichtelijk de keuken schoon. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd.

PrimeSource Vaatwas

Effectieve reiniging voor een perfect schone vaat

Een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan vaatwas- en naglansmiddelen zorgt voor een vanzelfsprekend schone vaat. Met de producten van PrimeSource in combinatie met Smart liquid is vaatwassen intelligent en duurzaam.

Smart liquid

Samen met onze servicepartners introduceren we Smart Liquid. Dit intelligente doseersysteem met leegdetectie en automatische doorlaadfunctie zorgt altijd voor de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Smart Liquid is voor elke machine de juiste oplossing. 

Zelf inzicht krijgen in jouw vaatwas? Met de Smart Liquid app wordt het verbruik van de vaatwasser gemonitord. Zo kan je gericht bijsturen om het resultaat te perfectioneren. Smart Liquid wordt volledig geïnstalleerd door onze servicepartners. Geïnteresseerd? Maak vandaag nog een afspraak met onze Smart Liquid expert. 

PrimeSource Duurzaam

Met PrimeSource kies je voor de toekomst. Het PrimeSource assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Naast een hoge kwaliteitsstandaard is PrimeSource een milieubewuste keuze. De duurzaamheid per product is duidelijk aangegeven in de vorm van een keurmerk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van duurzame alternatieven:

Hygiënepapier

Ons PrimeSource hygiënepapier is van 100% gerecycled papier wordt duurzaam geproduceerd en is voorzien van het Europees Ecolabel. Door een waterrecyclingsysteem en warmtekrachtcentrale is het energieverbruik laag;

  • Productie toiletrol 0,5 liter i.p.v. 15 liter water
  • Droging papier met hete lucht
  • Inzet milieuvriendelijke inkt en geen toevoeging van schadelijke chemicaliën.

Resultaten: een daling van gasverbruik van 320 naar 289 (m3 /ton), een daling van NOx emissie van 0,56 naar 0,45 (kg/ton) en een besparing van 23.000 ton afval.

Handzeep

PrimeSource handzeep is voorzien van belangrijke keurmerken. Hiermee zeggen we niet alleen dat we duurzaam zijn, maar kunnen we dat ook onderschrijven.

  • PrimeSource handzeep wordt geproduceerd door gecontracteerde producenten die zijn aangesloten bij de A.I.S.E. Dit is een Europese vereniging, welke borgt dat er duurzaam en conform Europese milieuwetgeving wordt geproduceerd.
  • De PrimeSource handzeep is ook voorzien van het EU Ecolabel. Dit is het officiële Europese ecolabel voor non-food producten en diensten. Alleen producten die voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit kunnen worden gecertificeerd. 

PrimeSource brochues

Benieuwd naar ons volledige assortiment PrimeSource? Bekijk dan onze brochures, toegespitst op jouw werkveld.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact op met onze specialist op het gebied van Cleaning & Hygiene. Ron kan je alles vertellen over ons eigen merk PrimeSource. 

Ron van Zoelen

06-51805412
Productmanager Facilitair