King ontzorgt de zorg

U wilt het beste voor uw cliënten. Om de kosten van de zorg onder controle te houden is optimalisering van inkoop- en logistieke processen essentieel. Wat kan er efficiënter ingericht worden? Hoe doet u dat?

Uw partner in de zorg

In een tijd waarin de zorg op vele manieren onder druk staat, is het meer dan ooit van belang om toegevoegde waarde aan uw cliënten te bieden. U wilt de beste zorg verlenen. Ondertussen zijn er ook nog vele andere zaken waar uw organisatie mee te maken heeft. Of het nu gaat om het inzichtelijk en efficiënt inrichten van inkoop- en logistieke processen, ondersteuning bij het infectiepreventiebeleid, duurzame zorg of optimaliseren van patiëntervaringen. Welke doelstelling uw organisatie ook heeft, wij begrijpen wat daar voor nodig is. Samen werken we aan de beste oplossing zodat u zich kan richten op het daadwerkelijk verlenen van zorg. We gaan graag een partnership aan waarbij de wensen en eisen van uw organisatie centraal staan.

King is partner van Intrakoop, vele (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en huisartsen. Sinds 2011 is D-Care onderdeel van King.

Totaalleverancier

In de zorg is optimaal voorraadbeheer écht van essentieel belang, daar zijn we bij King van doordrongen. King heeft een nieuwe NEN gecertificeerde cleanroom voor opslag van medische producten. 

Als specialist met de nodige (medische) kennis en ervaring zorgen we voor de juiste producten op het juiste moment. Of het nu gaat om medische disposables, incontinentiemateriaal, of laboratorium middelen, King heeft alles onder één dak.

Bekijk de cleanroom

Onze concepten

Met onze totaalconcepten faciliteren wij klanten in hun inkoop- bestel, administratieve en logistieke processen.

Met innovaties zoals digitalisering, (big)data en applicaties, optimaliseert King bedrijfsprocessen. Hierdoor kunt u zich richten op de core business. Met het totaalconcept C6 kunt u goederenstromen optimaliseren en kosten reduceren.

Meer informatie over C6

Onze merken

Bij King heeft u keuze uit meer dan 50.000 producten. Dit zijn producten van zowel A-merk leveranciers als producten van ons eigen label PrimeSource.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u bij ons onder andere terecht voor diagnostische apparatuur van Heine, medische meetapparatuur van Seca, medische lampen van Dr. Mach en meetapparatuur van 3M.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag voor uw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.