duurzame_disposables-king

Kartonnen disposables

Kartonnen disposables worden steeds vaker gebruikt. Het ziet er niet alleen duurzaam uit, dat is het ook! Lees hier alles over kartonnen bekers, bakken en rietjes, geschikt voor diverse toepassingen. Bovendien zijn deze disposables er in vele verschillende soorten en maten..

Believe duurzame disposables

Kartonnen producten zijn natuurlijk niet de enige duurzame disposables. Er is steeds meer mogelijk. Continue worden er nieuwe duurzame oplossingen bedacht en grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. King volgt dit op de voet. Je hebt bijvoorbeeld bamboe bakken en bekers, bioplastics, en producten gemaakt van palmblad. Om te voorkomen dat u door de bomen het verantwoorde bos niet meer ziet, heeft King een kernassortiment met duurzame disposables voor u samengesteld. U vindt deze in onze Believe brochure. 

Waar wordt karton van gemaakt?

Karton wordt gemaakt van stevige houtvezels. Ook voor karton worden bomen speciaal gekweekt.

Veel papierproducenten hebben hun eigen bossen waar zij bomen planten, laten groeien en kappen zodra de bomen volwassen zijn. Vaak worden er meer bomen geplant dan gekapt om een veiligheidsvoorraad aan te leggen. Het karton dat in Believe Disposables wordt gebruikt is gecertificeerd met verantwoord bosbeheer certificaat.

believe-kartonnen-disposables
kartonnen-disposables-king

De voordelen van karton

Karton heeft een duurzame uitstraling, is gemaakt van natuurlijk materiaal én is hernieuwbaar en recyclebaar.

Kartonnen disposables zijn geschikt voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld voor warme dranken, salades, warme snacks en sauzen. Daarnaast kunt u uw kartonnen disposables personaliseren door bijvoorbeeld koffiebekers te laten bedrukken. Bestel een bedrukte koffiebeker inclusief suikerzakje dat perfect past in uw huisstijl. Zo geeft u uw disposables een eigen gezicht. King helpt u hier graag bij.

kartonnen-disposables-king

Kartonnen salade box

kartonnen-disposables-king

Kartonnen frites bakje

kartonnen-disposables-king

Kartonnen soep beker

kartonnen-disposables-king

Kartonnen bak