Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen zijn onmisbaar in elke organisatie of instelling. King biedt een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen van A-leveranciers tot budgetmerken voor de gezondheidszorg, overheid, schoonmaak en industrie.

In ons assortiment hebben we natuurlijk ruime keuze in producten voor sanitairreiniging, interieurreiniging, vloerreiniging, keukenreiniging, vaatwas en speciale reiniging (bijvoorbeeld urine of andere lichaamsvloeistoffen).
U bent bij King dus aan het juiste adres voor de juiste schoonmaakproducten voor uw karwei! Reinigingsmiddelen zijn essentieel voor een goede hygiëne en dragen bij aan een schone omgeving.

PrimeSource Cleaning

Onze PrimeSource Cleaninglijn is een uitgebreide lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten voor uw gebouw, de vaatwas en de professionele keuken.

Naast de normaal-geconcentreerde dagelijkse reinigers zijn er ook efficiënte hoog concentraten in het assortiment opgenomen. Bij alle producten wordt de duurzaamheid duidelijk aangegeven in de vorm van het Ecolabel, AISE symbool en/of het Nordic Ecolabel.

Meer informatie

Onze merken

Nieuws

  • King-reinigen-of-desinfecteren

Reinigen of desinfecteren?

"Reinigen" en "desinfecteren" zijn ogenschijnlijk synoniemen. Er is wel degelijk verschil, reinigen is belangrijker dan desinfecteren.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.