PrimeSource Eco

PrimeSource is het eigen label van King en Bunzl. Met het PS assortiment heeft u een ruime keuze aan hygiëne- en schoonmaakproducten. Alle PS artikelen uit het assortiment zijn uit voorraad leverbaar.

PrimeSource Eco als duurzaam alternatief

PrimeSource is het kwalitatieve én duurzame alternatief. Het assortiment bestaat uit facilitaire disposables, verpakkingen, hulpmaterialen en dispensers. Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alle artikelen dit assortiment zijn uit voorraad leverbaar. De schooonmaakmiddelen van PS hebben een Ecolabel. Deze producten zijn minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten. Met PrimeSource kiest u voor duurzaam!

Naast het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen en hulpmaterialen, kunt u ondersteuning op maat verwachten. King stelt een klantspecifiek schoonmaakplan voor uw organisatie op.  Op basis van een inventarisatie op locatie krijgen we een beeld van de te reinigen oppervlakken en ruimtes. Door een laagdrempelig schoonmaakplan is de kans op fouten minimaal. Verandert er iets in uw huidige situatie? Dan maken wij uw schoonmaakplan direct weer actueel. #Allesgeregeld.

PrimeSource Cleaning

Onze jarenlange ervaring in de schoonmaakwereld en de opgebouwde deskundigheid op het gebied van schoonmaakmiddelen resulteert in onze innovatieve Eco Cleaninglijn. 

Een complete lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten die u bovendien een significante kostenbesparing opleveren! We helpen u ook graag bij het standaardiseren van hulpmaterialen. Denk hierbij aan borstelwerk, pads, doeken, sponzen, moppen, werkwagens en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer informatie

PrimeSource Hygiëne

De PrimeSource Dispenserlijn heeft een rustige uitstraling en geeft een nieuwe betekenis aan uw sanitaire ruimte. 

We gebruiken onze handen de hele dag door en zijn daarom ideaal voor het verspreiden van ziektes en bacteriën. Regelmatig handen wassen is daarom echt geen overbodige luxe. PS helpt ons graag een “handje” bij correct handen wassen. Download hier de handenwasinstructie.

Contact
FAQ items aan het laden...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl