King zorgt.
Voor vernieuwing

King is nog steeds King. Want King zorgt nog steeds dat jij je aandacht kunt houden bij dat wat er echt toe doet: je werk. Daar is niets aan veranderd. Wat wel anders is, is hoe King eruitziet, klinkt en doet. Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, een nieuw geluid en een nieuwe pay off: King zorgt. 

Een nieuwe uitstraling, maar waarom?

Als partner in de keten is King in beweging en ontwikkeling. We luisteren graag en goed naar de wensen van onze klanten en passen onze dienstverlening hierop aan. King verandert. En belangrijker nog: King verbetert. En dát ga je als klant zeker merken. Het oude logo past niet meer bij wie we op dit moment zijn én wie we willen zijn in de toekomst. Het nieuwe logo is gebaseerd op onze nieuwe kernwaarden: samen, verantwoordelijk en in beweging. Met focus op wat er echt voor jou als klant toe doet.

 

King zorgt bijgesneden

Wat betekent dit voor jou?

King staat als partner naast je. Met elke King medewerker en met elke medische en facilitaire oplossing of product. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs, bij de overheid of in de zakelijke markt. Wij kennen jouw wereld en nemen al die randzaken achter het dagelijks werk uit handen. Maatwerk, met aandacht geleverd.  

King zorgt. 

  • Voor productinnovaties
  • Voor een intelligente bestel- leverproces
  • Voor duurzame oplossingen
  • Voor inspirerende kennissessies

Een nieuw logo

Met de nieuwe positionering, introduceert King ook een nieuwe huisstijl. De leeuw heeft plaatsgemaakt voor een logo waar focus en aandacht centraal in staan. De i staat voor een mens met de armen op de ‘schouders’ van wie ernaast staan.  Dit staat symbool voor het samenwerken. De punt op de i is ook onderdeel van een oog, waarmee de focus en de aandacht worden weergegeven. De focus van King om voor alle klanten te zorgen. En de focus die al die medewerkers van de klanten kunnen richten op hun werk.

De nieuwe huisstijlkleur is okergeel. Een kleur die betrouwbaarheid uitstraalt, met een associatie naar de nationale Nederlands kleur, oranje. Een warme kleur die aansluit bij alles waar het bij King en bij de klanten van King om draait:

King zorgt.

King Logo
3 pijlers king

Wat kun je van ons verwachten?

King is in beweging en blijft in beweging. We zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst en wat daarna komt. Hoe? Dat hoor je snel van ons! De komende tijd nemen we je regelmatig mee in de stappen die we zetten.

Binnenkort meer!

 

Onze brandvideo