Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King wint aanbesteding RSO voor sanitaire supplies

King heeft de Europese aanbesteding van de Rijksoverheid voor het leveren van sanitaire supplies gewonnen. Duurzaamheid, innovatie en de beste prijs-kwaliteitsverhouding waren belangrijke gunningscriteria.

Op 16 juni 2020 heeft Rogier Sneep, Commercieel manager van King, zijn handtekening gezet onder het contract. King is de komende jaren partner van de Rijksschoonmaakorganisatie en voorziet in onder andere handdroogsystemen, zeepdispensers en overige sanitaire supplies.

Proof of concept

Tijdens de testfase is gebleken dat goedwerkende sanitaire voorzieningen een vanzelfsprekendheid kunnen zijn. Gedurende 15 werkdagen zijn de sanitaire supplies door de Rijksoverheid uitvoerig getest op gebruiksgemak, storingen en optimale aansluiting van hardware. Na een succesvolle testfase is de definitieve gunning verleend aan King.

Toekomstbestendig partnerschap

De Rijksoverheid streeft naar een duurzame samenleving. Dit sluit aan bij de visie van King op duurzaamheid en grondstoffenverbruik. Met de gunning voor sanitaire supplies zijn er gezamenlijke doelen gesteld op het gebied van duurzame artikelen, circulariteit, het verminderen van milieubelasting en het stimuleren van innovaties. Zo minimaliseert King verpakkingsmateriaal en stimuleert hergebruik en recycling. In een intensief partnerschap met dienstverlening op maat, voldoet King aan de steeds veranderende wensen en eisen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief