Hier kunt u bij King op vertrouwen

Bij King stellen we ons op als strategisch partner: wij kennen uw branche en begrijpen de uitdagingen. We bewegen mee in uw behoeftes, maar proberen die vooral vóór te zijn. Daarom investeren we continu in kwaliteit en innovatie, waarbij duurzaamheid een fundamentele voorwaarde is.

King ontzorgt

Wij werken als verlengstuk van uw organisatie, zodat uw medewerkers kunnen doen wat ze moeten en willen doen: patiënten de allerbeste zorg bieden, een schone werkomgeving garanderen, kwalitatieve producten en/of diensten leveren. Hier kunt u ook op vertrouwen:

Alles onder één dak geregeld

Van een compleet pakket aan facilitaire en medische non-food producten en schoonmaakartikelen, tot het volledig uit handen nemen van uw inkoop- en logistieke processen. Altijd geïntegreerd en op maat.

Rendement van strategisch partnership

Als partner in totaaloplossingen investeren wij in een samenwerking voor de lange termijn. Wij staan náást u met onze expertise, branchekennis en het begrip van wat er in uw organisatie leeft.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijs

Als onderdeel van een grote internationale organisatie (Bunzl Plc), garanderen wij hoogwaardige producten met het voordeel van internationale inkoopkracht. Onze certificeringen en een ‘state of the art’ cleanroom onderstrepen onze betrouwbaarheid.

Deskundige en betrokken medewerkers

Energie, positiviteit en ondernemerschap zitten in het DNA van onze medewerkers. Met een flexibele en proactieve werkwijze is het hun doel om uw verwachtingen te overtreffen.

Focus op duurzaamheid

We streven naar een zo laag mogelijke milieubelasting. Dat doen we met een toekomstgericht MVO-beleid, vol duurzame opties en minder nieuw plastic. Zo helpen we ook om uw organisatie verder te verduurzamen. Lees hier meer over onze duurzame oplossingen.

Meer weten

Wil je meer weten of heeft u een specifieke vraag voor jouw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gerard Bakker

Businessunit Manager Overheid, Onderwijs en Zakelijk

Gert-Jan Beets

Klantteam Manager Zorg