Hergebruikte doos

Hergebruiken van dozen

Geen zorgen, je hebt gewoon je vertrouwde King producten ontvangen! We hergebruiken namelijk dozen van andere merken. Zo zorgt King voor een stukje duurzaamheid.

Wist je dat?

Doordat wij dozen van onze toeleveranciers hergebruiken, kunnen we jaarlijks zo’n 1000 kartonnen dozen een tweede leven geven. Dit zijn weer 1000 nieuwe dozen die wij niet hoeven in te kopen. Niet alleen handig, maar ook nog eens heel duurzaam! Je kunt de dozen herkennen aan de rechthoekige gele sticker. 

Veelgestelde vragen

Wij hergebruiken dozen om karton te besparen. King krijgt van haar toeleveranciers producten binnen in dozen die nog prima een ronde mee kunnen. We voorzien de dozen van een sticker en sturen de dozen weer gevuld met producten door naar onze klanten. Op jaarbasis krijgen hiermee zo’n 1000 dozen een tweede leven!

Het gaat om een aantal formaten omdozen. We hebben met de desbetreffende leveranciers afgesproken dat wij deze dozen opnieuw mogen gebruiken. King beoordeelt nauwkeurig of de dozen nog in goede staat zijn en dus een tweede leven verdienen.

Alle hergebruikte dozen zijn voorzien van een grote sticker waarop staat dat het een hergebruikte doos betreft. We hebben ons logistiek personeel geïnstrueerd om de dozen zó te stapelen dat de sticker goed zichtbaar is op de container. 

King is druk bezig met verduurzaming op verschillende vlakken. Je kunt hier meer lezen over ons duurzaamheidsbeleid.

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier. We nemen doorgaans dezelfde dag nog contact met je op.

Wil je toch liever iemand telefonisch spreken? Dan kun je bellen naar 0344-673673 

Kom jij bij King in dienst? Dan planten we één boom in Bolivia en één boom in Nederland

Samen met jou werken we aan de verduur­zaming van onze planeet

*in samenwerking met Trees for All. htttps://treesforall.nl/