Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Executive Masterclass Eye Openers voor de zorg

Op 14 januari 2020 was de eerste editie van onze Executive Masterclass: Eye Openers voor de zorg. Wij kijken terug op een energieke masterclass waarin verfrissende inzichten zijn gedeeld.

Tijdens de Masterclass heeft Gerard van Grinsven gesproken over de actuele thema’s als gastvrijheid, leadership, circulairiteit en leanmanagement.  Verschillende bestuurders uit de zorg zijn vol inspiratie huiswaarts gekeerd.

Ontzorg de zorg met C6

Wilt u uw patiënt of cliënt meer centraal stellen in uw zorgorganisatie of ziekenhuis? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Het innovatieve en duurzame C6-concept van King is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en zorginstellingen die zich meer willen focussen op het primaire proces. Ofwel: het verlenen van de allerbeste zorg aan patiënten en cliënten. Want daar kunt u het verschil maken! Ondersteunende operationele processen, zoals inkoop, logistiek, ICT en administratie, besteedt u liefst zoveel mogelijk uit aan specialisten. Als marktleider binnen de zorg begrijpt King dat als geen ander. Met onze C6-oplossing is uw ziekenhuis of zorgorganisatie klaar voor de toekomst.

Lees meer over C6.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief