Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Wat MVO voor King betekent?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), een term die tegenwoordig veel gehoord is. Maar wat is dat nou eigenlijk? Het is een breed begrip en er kunnen allerlei zaken onder vallen, zolang het maar te maken heeft met respect, aandacht en verantwoordelijkheid nemen voor de wereld om ons heen.

Wat MVO voor King betekent?

Wij zijn al jaren op verschillende manieren actief op het gebied MVO en proberen ook andere organisaties te inspireren en motiveren om hier actiever mee aan de slag te gaan. Zo hebben we onze lijn met duurzame producten, uiteenlopend van composteerbare bekers tot aan een gerecyclede afvalzak. Maar we bieden ook ons unieke CupR concept waarbij oude koffiebekers uiteindelijk toiletpapier wordt.

Meer dan duurzame producten

Naar onze mening komt er meer kijken bij MVO dan alleen het gebruiken van duurzame producten en afvalconcepten. Daarom zetten we ons ook op andere manieren in voor onze samenleving. Zo organiseren we jaarlijks de Tour de Bunzl, een fietstocht over de route van de Amstel Gold Race in Valkenburg, om geld in te zamelen. De opbrengst van deze fietstocht gaat elk jaar naar een ander goed doel. In 2018 gaan wij ons in zetten voor de Zonnebloem.
Verder vinden wij het belangrijk om ook tijdens NL-Doet de handen uit de mouwen te steken en ergens in Nederland een project op te pakken zoals afgelopen jaar bij Benaja. Benaja is een mooie zorgboerderij in het hart van de Betuwe, die zich richt op de dagbesteding van verschillende doelgroepen.

Naast bovenstaande acties sponsoren we ook regelmatig acties en evenementen van klanten of leveranciers zoals; de ISS Homerun voor het Ronald McDonald Kinderfonds, de hardlopers van Middin die de Zorgmarathon liepen en de fietstocht van medewerkers van PI Middelburg voor Villa Joep.

U ziet het, bij King Nederland gaat MVO verder dan alleen de werkvloer!

Meer nieuws

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief