Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Warmetruiendag – Ook King doet mee!

Dit jaar doet King mee aan Warmetruiendag. Waarom? Wij geloven namelijk in een duurzame toekomst! Er wordt samen gestreefd om de impact op het milieu te beperken en zien dit als een belangrijke taak. Als onderdeel van ons MVO-beleid BELIEVE, werken wij onder andere aan verantwoord energieverbruik. Dit betekent dat de thermostaat vandaag een standje lager staat en onze collega’s zich aangekleed hebben met hun favoriete warme trui.

Over Warmetruiendag

Klimaatverandering is een groot risico voor de aarde en voor onszelf. Energiebesparing is belangrijk om verdere opwarming van de aarde door CO2 te stoppen. Met het motto ‘Verwarm jezelf, niet de wereld’; melden elk jaar weer honderdduizenden Nederlanders zich actief aan voor Warme Truiendag. Het is daarbij de grootste klimaatactie van Nederland. Klimaatverbond Nederland is de Nederlandse initiatiefnemer van Warme Truiendag; zij organiseert deze actie sinds 2007. Of het nu gaat om de thermostaat lager zetten, huizen isoleren of gezamenlijk een windmolen kopen; energiebesparing bij deze dag staat centraal.

Wist je dat..

…Nederland in 2050 energievoorzieningen wil die helemaal geen CO2 uitstoten? Zo heeft de politiek dit jaar vastgelegd in de klimaatwet.

…Inmiddels al ruim 2,2 miljoen mensen mee doen?

…1 op de 5 mensen na deelname aan Warmetruiendag bewuster omgaat met energie?

….een heel stookseizoen een graad lager stoken, neerkomt op een besparing van 1 megaton CO2? Dat is bijna 30 procent van de CO2-reductie die Nederland in 2030 in de gebouwde omgeving wil realiseren.

Ook meedoen of benieuwd wat Warmetruiendag voor uw organisatie kan betekenen? Lees hier meer over Warmetruiendag.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact op met onze specialist op het gebied van Cleaning & Hygiene. Ron kan je alles vertellen over ons eigen merk PrimeSource. 

Ron van Zoelen

06-51805412
Productmanager Facilitair

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief