Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Smart Liquid: het intelligente vaatwasconcept

King is dit jaar gestart met een nieuw vaatwasconcept; Het PrimeSource Smart Liquid vaatwasconcept. Dit volautomatische vaatwasconcept doseert jouw vaat altijd met het juiste vaatwasmiddel, je hebt inzicht in het verbruik én het is ook nog eens een duurzame keuze.

Hoe werkt het?

Het Smart-Liquid concept bestaat uit een intelligent doseersysteem met leegdetectie en volautomatische doorlaadfunctie. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende vaatwasmiddel naar de vaatwasmachine wordt gepompt zonder er zelf naar om te hoeven kijken. Smart-Liquid genereert interessante data over gebruik en verbruik, waardoor jij slimmere keuzes kunt maken. Onze servicepartners staan daarnaast 24/7 klaar in het geval van storingen. Dankzij de opgeslagen data kunnen problemen heel eenvoudig getraceerd worden. Of je nou werkt in de horeca, in de zorg of gewoon in de bedrijfskantine: Smart Liquid van PrimeSource is dé intelligente oplossing.

Recycle Factory

Met Smart Liquid komt ook de Recycle Factory. Met dit duurzame concept kun je de kunststof leegverpakkingen retourneren in de bijbehorende Recycle Box zodat ze worden hergebruikt. Door zorgvuldig om te gaan met grondstoffen en gebruikte materialen, dragen we samen bij aan een beter milieu en bespaar je ook nog eens op afvalverwerkingskosten.

Meer weten?

We proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je schaft een keer het product aan en ontvangt direct de volledige periodieke service, zonder extra facturen of abonnementen. Het Smart Liquid vaatwasconcept werkt daarnaast perfect met de PrimeSource vaatwasproducten van King. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs! Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over Smart-Liquid of voor advies omtrent verduurzaming en recycling.

De Smart Liquid producten zijn hier te vinden.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief