Terug naar overzicht

PrimeSource Sensations

Wij presenteren u met trots onze compleet nieuwe koffiebekerlijn PrimeSource Sensations! Met deze frisse, nieuwe lijn krijgt uw koffiehoek een frisse, eigentijdse uitstraling! Zo smaakt uw kopje koffie nóg beter!

Het PrimeSource Sensations koffieconcept bestaat uit koffiebekers in verschillende maten, creamersticks, suikersticks, candarel, roerstaafjes in een bijpassende dispenser én, compleet nieuw: Speculoos-koekjes!

PrimeSource sensations king

De PrimeSource Sensations lijn vervangt de PrimeSource Queenylijn en de PrimeSource Coffee-to-go-lijn. Uiteraard blijft het prijspeil ongewijzigd.

Maak uw koffieconcept compleet met duurzame Peeze bonenkoffie, voor een (h)eerlijk kopje koffie! Binnenkort ook beschikbaar in dezelfde lijn: een koude dranken-beker en een milieubewuste beker (voorzien van PLA-coating). Houd dus onze website in de gaten!

Nieuws

  • King-tour-de-Bunzl

Tour de Bunzl 2019

Medewerkers van King en andere Bunzl-vestigingen samen fietsen voor het goede doel tijdens het wielerevent ‘Tour de Bunzl.

Plastic Pact

Het is u vast en zeker niet ontgaan: eind februari tekende Stientje van Veldhoven (Staatsecretaris infrastructuur en Waterstaat) ...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment op webshop.king.nl