Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Opbrengst Tour de Bunzl 2019

Mooie donatie voor Stichting Campagneteam Huntington
Op zondag 19 mei jl. was het weer zover! Medewerkers van alle Nederlandse Bunzl bedrijven fietsten tijdens de Tour de Bunzl, samen met enkele leveranciers, voor het goede doel. Deze zevende editie werd er gefietst voor Stichting Campagneteam Huntington en dankzij alle medewerkers en sponsoren is er een fantastisch bedrag opgehaald.

Fietsen voor het goede doel

In verschillende fietsploegen van sponsoren en Bunzl-medewerkers werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd; voor iedereen was er een uitdagende route uitgestippeld.
Voor sommige collega’s en leveranciers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. De goede sfeer was er niet minder om, want we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald en samen met het fantastische donatiebedrag is dit een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn! Hierbij moeten wij natuurlijk ook alle support en de organisatie niet vergeten te bedanken, want zonder hen was de Tour de Bunzl lang niet zo geslaagd!

Stichting Campagneteam Huntington

De ziekte van Huntington is een ongeneeslijke erfelijke aandoening, die bepaalde delen van de hersenen aantast. Stichting Campagneteam Huntington financiert onderzoek naar het geneesbaar maken van de ziekte van Huntington en iedere ontvangen euro gaat voor 100% naar dit onderzoek.
Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een symbolische cheque overhandigd van maar liefst € 33.290,33

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief