Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Onze bijdrage tijdens NLDoet 2016!

Tijdens het landelijk georganiseerde NLDoet hebben Alexandra en Jeroen hun handen uit hun mouwen gestoken op het Marechaussee-erfgoed in Buren. De collectie van het museum vertelt het verhaal van de oprichting van het Corps Maréchaussée in 1814 tot het Wapen der Koninklijke Marechaussee van vandaag. Van de marechaussees te voet en te paard uit de Napoleontische tijd tot de uiterst moderne, gemotoriseerde Marechaussee van nu.
Van het flink reorganiseren van de werkplaats, de bibliotheek tot het schoonmaken van de carport en de auto’s van de marechaussee. Niets was teveel voor de 20 vrijwilligers in Buren tijdens NLDoet.

Ministerie van Defensie

‘Naast dat wij het heel belangrijk vinden dat het Ministerie van Defensie als klant wekelijks wordt voorzien van de juiste schoonmaakmiddelen, hulpmaterialen, afvalzakken, vinden wij het ook erg belangrijk om ons maatschappelijk in te zetten. Vandaar deze actie tijdens NLDoet op het Erfgoed van de Marechaussee in Buren. En dit is het resultaat! Samen met andere vrijwilligers ziet het erfgoed van de Marechaussee er weer netjes uit!’, aldus Jeroen van der Bij Office Accountmanager bij King Nederland.

9226 klussen geklaard

Op 11 en 12 maart zijn er in totaal 9226 klussen geklaard door vele vrijwilligers!

NLDoet #MVO

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief