Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Mooie donatie voor Stichting Ambulance Wens

Op zondag 29 mei jl. vond de eerste editie van de ‘Tour de Bunzl’ plaats. De deelnemers fietsten voor het goede doel Stichting Ambulance Wens. Dankzij alle medewerkers en sponsoren is een mooi donatiebedrag opgehaald voor de stichting.

Fietsen voor het goede doel

In vier ploegen met sponsoren (leveranciers) en Bunzl | King medewerkers, werden gelijktijdig diverse afstanden gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom het prachtige Valkenburg. Een trip met meerdere beklimmingen, mooie afdalingen, regen, lekke banden; oftewel een flinke prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn! Zeker omdat we niet alleen fietsten voor het gezellig samenzijn en het neerzetten van persoonlijke prestaties, maar juist omdat we op deze manier een goed doel steunen!

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een waardecheque overhandigd van maar liefst
€ 29.268,90.

Nogmaals dank aan alle sponsoren en medewerkers die de Tour de Bunzl mogelijk hebben gemaakt!

https://www.ambulancewens.nl/

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief