Halyard-leverancier-king

Halyard

O&M Halyard is een belangrijke partner voor King. De producten van deze toonaangevende leverancier helpen zorginfecties te

voorkomen, en dragen zo bij aan een veiliger omgeving voor zowel zorgverleners als patiënten.

Toonaangevend partner

Medewerkers in de gezondheidszorg over de hele wereld vertrouwen op Halyard als het gaat om hun klinische oplossingen om de veiligheid van de gezondheidszorg en de kwaliteit van leven voor patiënten te verbeteren. Zij produceren hoogwaardige medische producten op het gebied van infectiepreventie en chirurgische oplossingen met unieke klinische en technische ondersteuning.

 

Lees hier alles over de Halyard ademhalingsmaskers.

Gezichtsbescherming

Comfort is een belangrijke factor bij de keuze voor een ademhalingsbeschermingsmasker.

Zorgverleners die in een risicovolle omgeving werken, hebben behoefte aan comfortabele persoonlijke beschermingsmiddelen zodat ze zich kunnen focussen op hun patiënten. Als een masker ongemak veroorzaakt, is de kans groter dat de gebruiker het masker aanraakt met zijn of haar hand, waardoor de compliance afneemt. Dit verhoogt het risico op het oplopen van een infectie tijdens het werk. Bekijk voor meer informatie de brochure

Over Halyard

Halyard is onderdeel van de Owens & Minor-familie en richt zich op het bevorderen van gezondheid en de gezondheidszorg. Halyard levert chirurgische oplossingen en producten voor infectiepreventie. In meer dan 100 landen heeft Halyard een leidende marktpositie.

 

Een greep uit het assortiment:

  • Gezichtsbescherming
  • Handschoenen
  • Beschermende kleding
  • Chirurgische lakens en jassen

Halyard wil de beste zijn in het leveren van klinisch superieure oplossingen en betrouwbare benodigdheden voor chirurgie en infectiepreventie. Dit alles met een hoog service level.

Pasinstructie Halyard masker