Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

KwadrantGroep tekent voor C6

In Drachten hebben Jan Maarten Nuijens, Raad van Bestuur KwadrantGroep en Eric Sips, Managing Director King, het C6 contract voor de geïntegreerde ketenoplossing voor inkoop, logistiek en ICT ondertekend.

We gaan met C6 een partnership aan waarbij King de operationele inkoop van diverse leveranciers overneemt, er één integraal webportaal komt en King artikelen in Tiel op voorraad legt. Bovendien zullen we op vaste dagen met één vrachtwagen goederen leveren. Wel zo duurzaam!

King leverde al jaren de facilitaire disposables aan KwadrantGroep. De nieuwe samenwerking gaat echter veel verder. Beide partijen streven naar een partnership op het gebied van de gehele logistieke keten (inkoop, magazijn en transport). Dit zorgt ervoor dat het aantal goederen-, transport- en administratieve stromen doelmatiger wordt ingericht. Het streven is de goederenlogistiek en de inkoopactiviteiten van de KwadrantGroep voor een significant deel uit te besteden aan King.

KwadrantGroep

De KwadrantGroep is een grote organisatie in de ouderenzorg in Friesland en bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket pluZ. KwadrantGroep biedt een totaalpakket aan ouderenzorg; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en herstelzorg.

Ketenoplossing C6

Het innovatieve en duurzame C6-concept is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en zorginstellingen. King neemt uw volledige operationele inkoop en logistiek uit handen en vereenvoudigt de operationele en administratieve processen dankzij slim gebruik van automatisering. Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief