Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

MKB Schoon: al 10 jaar een soepele samenwerking

King levert alle middelen, materialen en machines op de 170 locaties waar MKB Schoon! de schoonmaak verzorgt. Rechtstreeks en tot in de werkkast. Zo werken de partijen al tien jaar samen. Mede-eigenaar Martheyn Muntendam legt uit waarom: “We zitten als ondernemer regelmatig bij onze relaties, we schakelen snel en zonder poespas. Daarin trekken we met King perfect samen op. We hebben geen omkijken naar hun aandeel binnen onze dienstverlening. Zoals het hoort.”

Hands-on en efficiënt

“Als je werkt voor het mkb, dan is het belangrijk dat je hands-on bent. King helpt ons daarbij: ze hebben een breed assortiment, kunnen alles leveren en dat doen ze snel en foutloos. Samen onderzoeken we ook mogelijke efficiëntieslagen. Zo beschikken onze rayonleiders over een bestelapp met alle relevante artikelen, specifiek voor elke klant. De orders gaan direct naar het systeem van King. Dat biedt ons controle en gemak. Ook hebben we onlangs gezamenlijk de administratieve stromen gedigitaliseerd, dat scheelt enorm veel werk.”

“We hebben geen omkijken naar de dienstverlening van King. Ze hebben een breed assortiment, kunnen alles leveren en dat doen ze snel en foutloos.”

Wederzijds begrip

Marteyn benadrukt het belang van de mens achter het bedrijf: “ Als ik naar onszelf kijk, dan blijkt zoiets simpels als het opnemen van de telefoon soms al onderscheidend ten opzichte van grotere, logge organisaties. We communiceren rechtstreeks met de klant en het schoonmaakpersoneel. Dat is belangrijk voor het wederzijds begrip. En dat vinden we ook terug in het contact met King: We hebben één contactpersoon. Saskia Dolman is goed bereikbaar, weet wat er speelt en geeft snel terugkoppeling. En mocht er een keer iets aan de hand zijn, dan weten we dat het wordt opgelost. Daar zijn we met elkaar echt in gegroeid en dat doen we nog steeds. Het is enorm prettig als een samenwerking zo soepel verloopt.”

Meer weten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meld je aan voor de nieuwsbrief