Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

COA enthousiast over PrimeSource

‘De tijd van emmers vullen en deze meesjouwen naar de plaats waar schoongemaakt moet worden behoort hiermee tot het verleden’

Weten dat het geregeld wordt

Bij de COA-locatie in Overberg (Provincie Utrecht) zijn de bewoners al helemaal gewend aan de nieuwe schoonmaakmethode voor de algemene ruimtes. Op de locatie hangt voortaan een PrimeSource doseerstation van King Nederland. De bewoners vullen de lege sprayflacon bij het doseerstation met het juiste reinigingsmiddel en kunnen direct aan de slag. De nummers en de kleuren op de sprayflacon corresponderen met het nummer op het doseerstation en de kleur van het reinigingsmiddel.

 

De overgang naar dit doseersysteem van PrimeSource is soepel verlopen. Na een installatie van 1,5 uur en een duidelijke uitleg van Ron van Zoelen (Cleaningspecialist bij King Nederland) is deze zelfwerkzame schoonmaakmethode snel gerealiseerd. Met als resultaat enthousiaste bewoners en een schoon resultaat!

PrimeSource

Meer over PrimeSource vindt u op www.primesource.nl of neem gerust contact met ons op via 0344- 673 673 of mail naar sales@king.nl.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meld je aan voor de nieuwsbrief