Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King zorgt. Voor een groene kerst.

Een boom met Kerst, die hoort er natuurlijk bij. Ook bij King zetten we graag een boompje neer. En niet alleen een kerstboom binnen voor de sfeer. Dit jaar zetten we 1000 bomen neer. Buiten! Zo zorgt King voor een groene Kerst.

Jaarlijks verliezen we op aarde ruim 10 miljard bomen. Terwijl we die bomen juist zo hard nodig hebben voor een leefbaar klimaat, biodiversiteit en zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Daarom gaan King en Bunzl (het moederbedrijf van King) de komende jaren bomen planten, samen met United Packaging Forest en Trees for All.

United Packaging Forest is een groep van bedrijven uit de verpakkingswereld die het milieu en onze leefomgeving een warm hart toedragen. King, en moederbedrijf Bunzl, maken hier ook onderdeel van uit. Het doel van deze samenwerking is het aanplanten van zoveel mogelijk bomen. Door dit te doen, kunnen we klimaatverandering tegengaan, biodiversiteit herstellen en bijdragen aan gezonde leefomstandigheden. Het planten van bomen heeft namelijk een veel bredere impact op mens, dier en milieu dan slechts het afvangen van CO2. Om een goede start te maken hebben wij 1000 bomen laten planten. En dit is pas het begin!

Meer informatie? Bekijk voor meer informatie over het planten van bomen en de werkwijze van onze partners zeker even de websites van United Packaging Forest en Trees for All. We verwachten de komende tijd nog veel leuk nieuws te kunnen delen omtrent deze actie. Houd King daarom in de gaten op LinkedIn!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief