Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King halveert CO2 uitstoot

King Nederland heeft MVO hoog in het vaandel, maar dat is geen nieuws. Wel dat we geweldige stappen maken. We zijn de afgelopen maanden nog intensiever bezig geweest met het reduceren en scheiden van ons afval. Met als resultaat dat we met al onze inspanningen nu al fantastisch bijdragen aan het beperken van de klimaatverandering en grondstoffenschaarste. En dat simpelweg omdat we ons afval beter scheiden en beter aanleveren!

Uit de CO2-scan die is uitgevoerd door SUEZ (SITA), blijkt dat we op basis van de huidige wijze van afvalverwerking in vergelijking met 1990, een besparing hebben van 56%. Dit is 68 ton CO2 per jaar, wat gelijk staat aan de uitstoot van 351.333 autokilometers. Dat is aanzienlijk, en daar zijn we trots op. Maar het kan nog steeds beter, en daar blijven we samen aan werken. Want duurzaam afvalmanagement hebben we zelf in de hand.

Wat uw organisatie kan doen?

Naast het leveren van een bijdrage aan het milieu, kan uw organisatie ook besparen op kosten. Bent u benieuwd hoe uw organisatie de facilitaire, logistieke en duurzame processen binnen uw organisatie nog beter kan inrichten, of bent u opzoek naar milieuvriendelijke verpakkingen, hygi├źneproducten of disposables?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief