Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King en D-Care gaan samen verder

King is al 80 jaar partner in totaaloplossingen voor de facilitaire en medische wereld. D-Care is dé specialist op het gebied van medische disposables en medisch meubilair. Het afgelopen jaar werkten King en D-Care al vanuit hetzelfde pand. Vanaf 14 september 2020 gaan we samen verder onder de naam King. Door de krachten van beide organisaties te bundelen, wordt King de eerste partner voor zowel facilitaire als medische (totaal)oplossingen.

Hier kunt u op (blijven) vertrouwen:

 • Alles onder één dak geregeld
  Van een compleet pakket aan facilitaire en medische non-food producten en schoonmaakartikelen, tot het volledig uit handen nemen van uw inkoop- en logistieke processen. Met één webshop, één factuur en één levering.
 • Rendement van strategisch partnership
  Als partner in totaaloplossingen investeren wij in een samenwerking voor de lange termijn. Wij staan náást u met onze expertise, branchekennis en het begrip van wat er in uw organisatie leeft.
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijs
  Als onderdeel van een grote internationale organisatie (Bunzl Plc), garanderen wij hoogwaardige producten met het voordeel van internationale inkoopkracht. Onze certificeringen en een ‘state of the art’ cleanroom onderstrepen onze betrouwbaarheid.
 • Deskundige en betrokken medewerkers
  Energie, positiviteit en ondernemerschap zitten in het DNA van onze medewerkers. Met een flexibele en proactieve werkwijze is het hun doel om uw verwachtingen te overtreffen.
 • Focus op duurzaamheid
  We streven naar een zo laag mogelijke milieubelasting. Dat doen we met een toekomstgericht MVO-beleid, vol duurzame opties. Zo helpen we ook om uw organisatie verder te verduurzamen. Lees verder in onze brochure.

Indien er voor uw organisatie specifieke wijzigingen zijn, dan ontvangt u hier persoonlijk bericht over of lees meer op onze webshop. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief