Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Hoger rendement met Numatic

Op de Locatie Vlietstede van DSV Verzorgd Leven behaalt de facilitaire dienst meer rendement uit het vloeronderhoud sinds de aanschaf van de HGB 3045 van Numatic. Het machinaal reinigen levert duidelijk een schonere vloer op in minder tijd dan dat voorheen met handmatig moppen werd gerealiseerd. Bovendien geeft de Henry schrobzuigmachine een positieve beleving aan het schoonmaakonderhoud voor medewerkers, bewoners en bezoekers.

De schoonmaakmedewerkers van DSV Verzorgd Leven, locatie Vlietstede, zagen in dat het handmatig moppen van de vloer niet het gewenste resultaat opleverde. Er ontstond vuilopbouw op de PVC-vloer die ook door de bewoners van het zorgcentrum gesignaleerd werd. Op advies van King Nederland kozen zij voor de Henry schrobzuigmachine, een reinigingsmachine die duurzaam is, kwaliteit biedt, gebruiksgemak levert en een vrolijke uitstraling heeft. De overstap naar machinaal reinigen betekent daarbij resultaat- en tijdwinst. Bovendien geldt voor deze machine het Numatic Service Plan, een servicecontract met 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar vrij van voorrijkosten en arbeid.

Voor een goede opstart, hebben alle schoonmaakmedewerkers persoonlijk instructie gehad van Numatic. Tijdens deze instructie zagen zij al direct resultaat van hun werken, wat een lach op het gezicht toverde.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief